'
Regisztráció
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)

Whitehorse kapszula férfiak számára 4 db

Cikkszám:
59538
EAN:
5999887987106
Tárhely:
A32-20-3
Bruttó egységár:
758 Ft/db
Kiszerelés:
doboz (4 db)
Gyűjtő:
gyujto=26doboz
ÁFA kulcs:
27%
Ne feledd, bruttó 15000 Ft feletti vásárlás
esetén ingyenesen szállítunk neked!
Bruttó ár:
4 042Ft
3 031Ft
késik
  • Termékleírás és adatok
  • Hasonlók
  • Értékelések
  • Blog
  • Letöltések

Termékleírás

Whitehorse potencianövelo? egy Magyarországon gyártott, a kötelezo? klinikai bevizsgáláson átesett termék, mely még tartós alkalmazás esetén sem jelent kockázatot az egészségére. Szintetikus anyag nélküli, BIZTONSÁGOS . Semmilyen szintetikus vegyületet nem tartalmaz (klinikailag bevizsgált), így használata maximálisan biztonságos. A termék Magyarországon bejegyzett, OÉTI-engedéllyel rendelkezik.Magyar termék, MEGBÍZHATÓ. Megbízható forrásból származó potencianövelo?: 100%-ban Magyar-országon gyártott, magyarországi forgalmazóval rendelkezo? termék. Egyedi formula, HATÉKONY. Magyarországon nincs forgalomban olyan másik potencianövelo?, melynek aktív hatóanyagai ilyen mennyiségben és összetételben találhatók meg a termékben . Egy potencianövelo? két alkalomra (négy kapszula)elegendo?, így hatékonysága mellett az ára is nagyon kedvezo? más, hasonló termékekhez képes .

Ezt a terméket még senki nem értékelte. Legyél Te az első!

Értékelést írok

Ennyi csillagot adok

Kérlek, értékeld a vásárolt terméket, 1-5 -ös skálán, ahol 5 a legjobb érték. Irreleváns, spam és trágár értékelések esetén moderálást alkalmazunk. Köszönjük neked, hogy pontos és részletes véleményeddel segíted más vásárlók döntéseit!

Legutóbb megtekintett termékek