'
Regisztráció
Magyar
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)

Happy Yeti prosztata növényi kivonatokat tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula férfiak részére 30 db

Cikkszám:
94892
EAN:
5999860631187
Tárhely:
A26-08-5
Bruttó egységár:
277 Ft/db
Kiszerelés:
doboz (30 db)
ÁFA kulcs:
27%
Ne feledd, bruttó 15000 Ft feletti vásárlás
esetén ingyenesen szállítunk neked!
Bruttó ár: 8 316Ft
készleten < 10 doboz
doboz
  • Termékleírás és adatok
  • Hasonlók
  • Még ez is érdekelhet
  • Értékelések
  • Blog
  • Letöltések

Termékleírás

Új Happy Yeti: prosztata megnagyobbodás miatti vizelési nehézségekre.

Vizelési problémákra.

Karbantartásra és megelőzésre is.

Minden férfi számára Megújult Happy Yeti kapszula férfi vizelési panaszokra 7 aktív összetevővel.

Egyedi összetételű gyógynövényes készítmény, amit a jóindulatú prosztata megnagyobbodás miatti vizelési gondokra ajánlunk.

Vérnyomás problémások és cukorbetegek is szedhetik.

Kiszerelés:

Egy dobozban 30 darab kapszula található. Tehát egy doboz összesen 1 hónapra elegendő mennyiségű kapszulát tartalmaz.

Szedési útmutató:

Folyamatos szedésű készítmény. Naponta 1 darab Happy Yeti kapszulát javasolt fogyasztani a legjobb hatásért. Reggel, lehetőleg éhgyomorra vegyél be 1 kapszulát bő folyadékkal.

Kinek ajánljuk?

Jóindulatú prosztata megnagyobbodás miatti vizelési panaszokkal küzdő férfiak számára javasolt a szedése. Vérnyomás problémások, szívbetegek és cukorbetegek is szedhetik. Bármelyik 18 év feletti férfi számára nyugodtan alkalmazható. Antibiotikum kezelés mellett is szedhető a Happy Yeti kapszula.

Mire ajánljuk elsősorban?

Prosztata megnagyobbodás miatti vizelési problémákra javasoljuk: gyakori vizelési inger, vizelés közben jelentkező fájdalom, vizelési nehézség, sürgető vizelési inger, többszöri éjszakai vizelési ingerre történő felébredés esetén.

Lehetséges mellékhatások:

Nincs ismert mellékhatása. Biztonságos növényi eredetű készítmény, amely idősebb korban is szedhető. A Happy Yeti cukorbetegség és vérnyomás probléma mellett is alkalmazható.

Összetevők: Szabalpálma kivonat, Kisvirágú füzike kivonat, Likopin készítmény [keményítő, likopin (paradicsomból), glükóz, cellulóz], Béta szitoszterol, Echinacea purpurea kivonat, Közönséges aranyvessző kivonat, Afrikai szilva kivonat.

Összetevők előnyei:

A szabalpálma kivonat gyulladáscsökkentő, amely elősegítheti a normális vizeletáramlást és a prosztata egészségének megőrzését. A kivonatnak a prosztata megnagyobbodását gátló hatása van.

Alkalmazásakor a gyakori, vagy sürgető éjszakai és nappali vizelési inger javulása, illetve a vizeletürítés után visszamaradó vizelet mennyiségének csökkenése tapasztalható.

A kisvirágú füzike gyulladáscsökkentő, és hozzájárul a húgyúti rendszer normál működéséhez. Rendszeres használatával elkerülhető a prosztata megnagyobbodás. Csökkenti az éjszakai vizelések számát, lehetővé téve a nyugodt pihenést.

Az Echinacea purpurea hozzájárul az alsó húgyúti szervek egészségének megőrzéséhez. A likopin kedvező élettani hatása nagyrészt erőteljes antioxidáns tulajdonságaival magyarázható. Feltételezhetően az antioxidáns hatása miatt véd bizonyos rosszindulatú daganatok, például a prosztatarák kialakulása ellen.

A Béta szitoszterol gyulladáscsökkentő, javítja a jóindulatú prosztatamegnagyobbodás vizeléssel kapcsolatos tüneteit.

A közönséges aranyvessző jó vizelethajtó és gyulladáscsökkentő.

Az afrikai szilva vizelés közben jelentkező fájdalmak enyhítésére használt növényi hatóanyag. A kérgéből nyert kivonat jóindulatú prosztata megnagyobbodás kezelésére alkalmas.

Figyelmeztetés:

A termék szabalpálma kivonat tartalma miatt nem ajánlott gyermekeknek, terhes nőknek és szoptatós anyáknak. Kölcsönhatásba léphet ösztrogénpótló szerekkel, orális fogamzásgátlókkal és antiepileptikumokkal. Tesztoszteront vagy egyéb szteroidot szedők kérjék ki orvosuk véleményét. A termék férfiak részére készült. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Ezt a terméket még senki nem értékelte. Legyél Te az első!

Értékelést írok

Ennyi csillagot adok

Kérlek, értékeld a vásárolt terméket, 1-5 -ös skálán, ahol 5 a legjobb érték. Irreleváns, spam és trágár értékelések esetén moderálást alkalmazunk. Köszönjük neked, hogy pontos és részletes véleményeddel segíted más vásárlók döntéseit!