'
Regisztráció
Magyar
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)

Zafír füzike-tökmag dr olajkapszula 60 db

Cikkszám:
53145
EAN:
5999682950565
Tárhely:
A26-08-3
Bruttó egységár:
100 Ft/db
Kiszerelés:
doboz (60 db)
Gyűjtő:
gyujto=12doboz
ÁFA kulcs:
27%
Ne feledd, bruttó 15000 Ft feletti vásárlás
esetén ingyenesen szállítunk neked!
Bruttó ár: 5 977Ft
készleten
doboz
  • Termékleírás és adatok
  • Hasonlók
  • Még ez is érdekelhet
  • Értékelések
  • Blog
  • Letöltések

Termékleírás

A kisvirágú füzike és a tökmag együttesen hozzájárulhatnak a prosztata egészségének megőrzéséhez, a prosztata problémák és prosztatarák kezeléséhez. Segíthetnek a hólyag- és húgyhólyag gyulladás és a vizelési nehézségek kezelésében.

Kisvirágú füzike:

Antioxidáns és immunerősítő hatású gyógynövény, kiváló természetes vízhajtó, vesetisztító. Mellékhatások nélkül, biztonsággal kezeli a prosztata jóindulatú megnagyobbodását, hatóanyagaival csökkenti az éjszakai vizelések számát, egyben növeli a vizeletürítés mennyiségét. Rendszeresen fogyasztva prosztata-megnagyobbodás megelőzésére is eredményes lehet. Férfiaknak 40 éves kortól ajánlják megelőzésre heti fogyasztásra, meglévő problémák esetében naponta teaként vagy kivonat formájában. Gyulladáscsökkentő hatásával a nőknél is kezeli a hólyag működésének elégtelenségeit, megbízható és hatékony szer a hólyaggyulladás ellen.

Tökmagolaj:

Mintegy 80 százalékban értékes, telítetlen zsírsavakat tartalmaz, legnagyobb részt omega-6-zsírsavat, amely elengedhetetlen az egészséges növekedéshez és fejlődéshez, lassítja az öregedési folyamatokat, szabályozza az anyagcserét, rugalmasan tartja a bőrt, és megerősíti a csontokat. Kiemelkedően pozitív hatása van a hormonháztartásra: nőknél segíthet a változókori problémák csökkentésében, a férfiaknál pedig a prosztata jóindulatú megnagyobbodásával járó panaszok mérséklésében. Természetes gyulladáscsökkentőként a húgyúti fertőzések kezelésében is eredményes, emellett méregtelenítő, májregeneráló hatású, elpusztítja a parazitákat, javítja az emésztést.

Hatóanyagai: bioflavonoidok.

Felhasznált részei: virág, levél.

Felhasználási javaslat: az említett problémák megelőzése érdekében napi 1 kapszula, a problémák fennállása esetén napi 2 kapszula, emelt szintű fogyasztás során napi 3 kapszula. Egy kúra ajánlott időtartama 4 hét, amely szükség esetén 2-3 hét múlva ismételhető.

A flakon tartalma 60db „0″ méretű DR bélben oldódó kapszula 600mg-ra emelt beltartalommal, amely 20mg természetes méhviasszal stabilizált. Erre a körülményre felhívjuk a méhészeti termékekre érzékeny fogyasztók figyelmét.

Vegetáriánus és paleolit étrendet követők is fogyaszthatják.

Ezt a terméket még senki nem értékelte. Legyél Te az első!

Értékelést írok

Ennyi csillagot adok

Kérlek, értékeld a vásárolt terméket, 1-5 -ös skálán, ahol 5 a legjobb érték. Irreleváns, spam és trágár értékelések esetén moderálást alkalmazunk. Köszönjük neked, hogy pontos és részletes véleményeddel segíted más vásárlók döntéseit!

Legutóbb megtekintett termékek