'
Regisztráció
Magyar
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)

Flavin 7 q10+resveratrol kapszula 30 db

Cikkszám:
88250
EAN:
5999567727244
Tárhely:
A24-10-4
Bruttó egységár:
451 Ft/db
Kiszerelés:
doboz (30 db)
ÁFA kulcs:
27%
Ne feledd, bruttó 15000 Ft feletti vásárlás
esetén ingyenesen szállítunk neked!
Bruttó ár: 13 529Ft
nincs készleten
  • Termékleírás és adatok
  • Hasonlók
  • Még ez is érdekelhet
  • Értékelések
  • Blog
  • Letöltések

Termékleírás

A flavonoidok főleg az emésztő- és keringési rendszerben hatnak. Megkötik a szabad gyököket, a sejtfalakban gátolják a zsírsavak oxidációját, csökkentik az LDL koleszterin arányát, azaz mérséklik az érelmeszesedés veszélyét. Kiemelkedően pozitív hatást gyakorolnak a szív- és érrendszerre azáltal, hogy növelik az érfalak rugalmasságát, csökkentik a koleszterinszintet, és a vérrög képződést. Védőhatást fejtenek ki a trombózis ellen. A Q10 pótlásával a méregtelenítési folyamatok hatásfoka nő, az öregedési folyamat lassul, a sejtek élete meghosszabodik. Különféle látási problémák esetén is alkalmazható, jó hatású lehet szürke hályog kialakulásánál. Segíthet a fogínybetegségek enyhítésében is. Erős antioxidáns (főleg a mitokondriumban), segíti az immunrendszer sejtjeinek működését, mivel ezek igen energiaigényesek. A Q10 megfiatalítja szervezetét! 98% Q10 Ajánlott adagolás: napi 1 kapszula bő vízzel lenyelni. Hatóanyagok 1 kapszulában: Bioflavonoid 150 mg - ebből polifenol 128,008 mg +/- 10% - ebből resveratrol 98 mg Koenzim Q10 100 mg Összetevők: vörös szőlőlé, feketeszeder lé, feketecseresznye lé, fekete ribizli lé, bodzalé, szilvalé, kökénylé, antocianidin (enocianin), édesítőszer: Stevia rebaudiana Bertoni levél extract (Steviol- glikozid 95 %, E 960). A rezveratrol növényi eredetű hatóanyag, egy erős antioxidáns hatású polifenolszerű vegyület, megtalálható a vörös szőlőhéjában, ezáltal többféle vörösborban is, valamint a japán ártéri keserűfűben is (Ppolygonum cupidatum). A rezveratrol a növény immunválaszként termelt vegyülete, mely a fertőzésektől védi. Mennyisége az éghajlat, a talaj és a növénykezelés függvénye. Antioxidáns hatásánál fogva hozzájárul a káros oxidatív folyamatok, így a sejtek öregedésének gátlásához, emellett pozitív hatással lehet a szénhidrát, zsír anyagcserére is. Összetevők: Coenzyme Q10 (98%), Polygonum cuspidatum gumó kivonat (resveratrol 98%), Cdpolidextrin, Flavin 7 bioflavonoid komplex (vörös szőlő mag-héj szárítmány, cirok mag-héj szárítmány, feketeszeder mag-héj szárítmány, feketecseresznye héj szárítmány, feketeribizli mag-héj szárítmány, pirosribizli mag-héj szárítmány, szilva héj szárítmány, almahéj szárítmány)

Ezt a terméket még senki nem értékelte. Legyél Te az első!

Értékelést írok

Ennyi csillagot adok

Kérlek, értékeld a vásárolt terméket, 1-5 -ös skálán, ahol 5 a legjobb érték. Irreleváns, spam és trágár értékelések esetén moderálást alkalmazunk. Köszönjük neked, hogy pontos és részletes véleményeddel segíted más vásárlók döntéseit!

Legutóbb megtekintett termékek