'
Regisztráció
Magyar
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)

Nexcare sebtapasz blood-stop vérzéscsillapító vegyes 14 db

Cikkszám:
93372
EAN:
4001895926495
Tárhely:
A17-12-5
Bruttó egységár:
143 Ft/db
Kiszerelés:
doboz (14 db)
Gyűjtő:
gyujto=12doboz
ÁFA kulcs:
27%
Ne feledd, bruttó 15000 Ft feletti vásárlás
esetén ingyenesen szállítunk neked!
Bruttó ár: 2 000Ft
hamarosan
  • Termékleírás és adatok
  • Hasonlók
  • Még ez is érdekelhet
  • Értékelések
  • Blog
  • Letöltések

Termékleírás

A sebtapaszok m-doc™-ot tartalmaznak, amely gyorsabban elállítja a vérzést, mint a hagyományos sebtapasz. Darab/csomag: 10. Puha és légáteresztő anyag, amely mind a négy irányba jól nyújtható. Vízálló ragasztóval. Olyan anyagokból készült, amelyek megvédik a bőrt az UV A és UV B sugárzástól (50-et meghaladó UV-faktor). Nem tartalmaz természetes gumilatexet. A Nexcare™ Blood-Stop sebtapasz eldobható, elsősegélynyújtásra ideális felragasztható csíkok, amelyek mikrodiszpergált oxidált cellulózt tartalmaznak, és ezáltal csökkentik a vérveszteséget és gyorsabban elállítják a vérzést, mint a hagyományos kötszerek. Ha gyorsabb vérzéscsillapításra vagy kisebb sebek (vágások, zúzódások, horzsolások) elfedésére és védelmére van szüksége, válassza a Nexcare™ Blood-Stop vérzéscsillapító sebtapaszt. A vérzéscsillapító sebtapaszok olyankor is ideálisak, amikor borotválkozás vagy szőrtelenítés közben megvágja az arcát vagy a teste bármely részét. Rugalmas és jól nyújtható anyagból készül, amely együtt hajlik és mozog Önnel. Nagyon jól átereszti a levegőt a kivételes kényelem érdekében. A kötszer megfelelő tapadása biztosítja a por és más szennyeződések távol tartását.

Ezt a terméket még senki nem értékelte. Legyél Te az első!

Értékelést írok

Ennyi csillagot adok

Kérlek, értékeld a vásárolt terméket, 1-5 -ös skálán, ahol 5 a legjobb érték. Irreleváns, spam és trágár értékelések esetén moderálást alkalmazunk. Köszönjük neked, hogy pontos és részletes véleményeddel segíted más vásárlók döntéseit!