'
Regisztráció
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)

Vizulize hypromellose 0.3% eye drops szemcsepp száraz és irritált szemre 10 ml

Cikkszám:
83985
EAN:
5060133373414
Tárhely:
A25-01-4
Bruttó egységár:
96 300 Ft/l
Kiszerelés:
db (10 ml)
Gyűjtő:
doboz=6db
ÁFA kulcs:
27%
Ne feledd, bruttó 15000 Ft feletti vásárlás
esetén ingyenesen szállítunk neked!
Bruttó ár: 963Ft
nincs készleten
  • Termékleírás és adatok
  • Hasonlók
  • Értékelések
  • Blog
  • Letöltések

Termékleírás

A Vizulize Hypromellose 0,3% -os szemcseppeket, más néven „mesterséges könnyek”-et, kifejezetten azért fejlesztettek ki, hogy azonnali megkönnyebbülést biztosítsanak a száraz és irritált szemnek, valamint az ezzel járó szúró és kellemetlen érzésnek. Speciálisan kifejlesztett formulánk ugyanúgy olajozza a szemet, mint a természetes könnyek, így megnyugtatva és kellemes érzést nyújtva a szemnek. Szakszerűen előállítva az azonnali megkönnyebbülés érdekében a Vizulize Hypromellose 0.3% Eye Drops pH-értéke a szem könnycseppfolyadékával megegyezik, azért, hogy az alkalmazás során ne legyen maró hatású. Mint az összes Vizulize szemápolási termék, a Vizulize Hypromellose 0.3% Eye Drops biztonságosan használható kontaktlencsével is anélkül, hogy azokat ki el kellene távolítani. Milyen esetekben alkalmazható? Szakembereinknek köszönhetően enyhülnek a száraz és irritált szem tünetei, amelyeket a számítógépes vagy mobil eszköz képernyőinek hosszabb idejű használata, a kontaktlencse viselés, az öregedés és a hormonális változások okoznak. A Vizulize Hypromellose 0,3% Eye Drops minimalizálhatja a környezet által kiváltott kellemetlen vagy szúró érzést a szemben – legyen az a klíma, központi fűtés, szennyeződés, forró vagy szeles környezet.

Ezt a terméket még senki nem értékelte. Legyél Te az első!

Értékelést írok

Ennyi csillagot adok

Kérlek, értékeld a vásárolt terméket, 1-5 -ös skálán, ahol 5 a legjobb érték. Irreleváns, spam és trágár értékelések esetén moderálást alkalmazunk. Köszönjük neked, hogy pontos és részletes véleményeddel segíted más vásárlók döntéseit!