'
Regisztráció
Magyar
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)

Kneipp bőr egészség kapszula 30 db

Cikkszám:
92125
EAN:
4008233163451
Bruttó egységár:
91 Ft/db
Kiszerelés:
doboz (30 db)
Gyűjtő:
gyujto=6doboz
ÁFA kulcs:
27%
Ne feledd, bruttó 15000 Ft feletti vásárlás
esetén ingyenesen szállítunk neked!
Bruttó ár: 2 736Ft
nincs készleten
  • Termékleírás és adatok
  • Hasonlók
  • Még ez is érdekelhet
  • Értékelések
  • Blog
  • Letöltések

Termékleírás

Vonzerőnk minden életszakaszban és minden életkorban fontos számunkra. A Kneipp® egészséges bőr tápanyagait úgy állították össze, hogy azok támogassák a bőr egészségét és ragyogóan érvényesítsék egyéni szépségünket. 1. A C-vitamin szerepet játszik a normál bőrműködéshez szükséges normál kollagén-képződésben. 2. A cink hozzájárul a normál bőr fenntartásához. 3. A szelén és a C-vitamin segít megvédeni a sejteket az oxidatív stressztől. 4. A réz hozzájárul a bőr normál pigmentációjához. Hatóanyag-tartalom egy kapszulában (napi adag): C-vitamin - 80mg (100%*) E-vitamin - 12mg (100%*) Szelén - 45µg (82%*) Réz - 0,5mg (50%*) Cink - 4mg (40%*) Hialuronsav - 30mg Schisandrabogyó-kivonat - 50mg (*ajánlott napi bevitel %-a) Összetevők: L-aszkorbinsav, térfogatnövelő szer: mikrokristályos cellulóz; Hidroxipropilmetilcellulóz (kapszula), schisandra bogyó kivonat (13%), hialuronsav (9%), D,L-?-tokoferil-acetát, nátrium-szelenit, kalcium-karbonát, cink-oxid, csomósodást gátló szerek: szilícium-dioxid és magnézium-sztearát; réz(II)-citrát. Gluténmentes, Laktózmentes, Vegán Javasolt fogyasztás: Naponta 1 tablettát lehetőleg egészben, folyadékkal, étkezés közben bevenni. Figyelmeztetés: Az ajánlott napi mennyiséget ne lépd túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Ezt a terméket még senki nem értékelte. Legyél Te az első!

Értékelést írok

Ennyi csillagot adok

Kérlek, értékeld a vásárolt terméket, 1-5 -ös skálán, ahol 5 a legjobb érték. Irreleváns, spam és trágár értékelések esetén moderálást alkalmazunk. Köszönjük neked, hogy pontos és részletes véleményeddel segíted más vásárlók döntéseit!

Legutóbb megtekintett termékek