'
Regisztráció
Magyar
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)

Vitaking haj-bőr-köröm komplex tabletta 60 db

Cikkszám:
81809
EAN:
5999561255965
Tárhely:
A25-03-3
Gyűjtő:
doboz=6db
ÁFA kulcs:
27%
Ne feledd, bruttó 15000 Ft feletti vásárlás
esetén ingyenesen szállítunk neked!
Bruttó ár: 4 160Ft
készleten < 10 db
db
  • Termékleírás és adatok
  • Hasonlók
  • Még ez is érdekelhet
  • Értékelések
  • Blog
  • Letöltések

Termékleírás

Speciálisan a szép és egészséges haj, bőr, köröm megtartására, illetve az ezeken a területeken kialakuló problémák kezelésére szolgáló készítmény. Tartalmaz többek között B-10 vitamint, vagy más néven Paba-t, kolint, inozitolt, l-cysteint, mezei zsurlót és MSM-et is.

6 féle hatóanyagot tartalmazó készítmény a haj, bőr és körmök egészségének fenntartásáért. A szépségvitamin tartalmaz többek között B-10 vitamint, vagy más néven Paba-t, kolint, inozitolt, l-cysteint, mezei zsurlót és MSM-et is.

A haj nagyjából 90 %-ban egy speciális fehérjéből a keratinból áll. Ezért találkozhatunk a különböző hajápoló szerekben a keratinnal. A keratin felépítéséhez pedig nélkülözhetetlen a cisztein, ami egy aminosav. Az MSM (metil-szulfonil metán) úgy hangozhat elsőre mint egy mesterséges összetevő, ám ezzel ellentétben ez egy szerves kén vegyület. Előfordul a húsokban, tejtermékekben és a tojásban, illetve a kellemetlen szagú zöldségekben pl. a hagymában. Az MSM szükséges az aminosavak létrehozásához. A termék egyik legfontosabb összetevője mezei zsurló, amit gyenge, törékeny köröm és hajhullás esetében alkalmazzák, mivel a benne lévő kovasav sok szilíciumot tartalmaz, ami az emberi szervezet számára az egyik létfontosságú eleme. A zsurlóban lévő szilícium-dioxid segít fenntartani a haj, a köröm és a bőr optimális állapotát. Az inozitol és a kolin a lecitin alkotóelemei. Az inozitol ugyanúgy mint a kolin “nem hivatalos B-vitamin”, mivel ezt is szintetizálni tudja a szervezetünk.

Hatóanyagok 1 tablettában:

  • MSM (methyl-sulfonyl-methane): 700 mg
  • Mezei zsurló: 250 mg (ebből 8% kovasav)
  • L-cysteine: 100mg
  • Kolin: 50 mg
  • Inositol: 25 mg
  • PABA: 25 mg

Összetevők: Metil-szulfonil-metán, emulgeálószerek: mikrokristályos cellulóz, vízmentes dikalcium-foszfát, mezei zsurló 4:1 kivonat (Equisetum arvense), L-cisztein-hidroklorid, kolin-bitartarát, stabilizátorok: hidroxi-propil-metil-cellulóz, térhálós nátrium-karboxi-metil-cellulóz, inozitol, para-amino-benzoésav, fényező anyag: polivinil-alkohol, habzást gátló anyagok: polietilén glikol, zsírsavak, csomósodást gátló anyagok: talkum, zsírsavak magnézium sói, nedvesítőszer: polidextróz, színezékek: titán-dioxid, vörös vas-oxid.

 

 

Ezt a terméket még senki nem értékelte. Legyél Te az első!

Értékelést írok

Ennyi csillagot adok

Kérlek, értékeld a vásárolt terméket, 1-5 -ös skálán, ahol 5 a legjobb érték. Irreleváns, spam és trágár értékelések esetén moderálást alkalmazunk. Köszönjük neked, hogy pontos és részletes véleményeddel segíted más vásárlók döntéseit!