'
Regisztráció
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)

Reprox babatervezés kapszula 60 db

Cikkszám:
85128
EAN:
5999860758020
Tárhely:
A25-09-5
Bruttó egységár:
100 Ft/db
Kiszerelés:
doboz (60 db)
ÁFA kulcs:
27%
Ne feledd, bruttó 15000 Ft feletti vásárlás
esetén ingyenesen szállítunk neked!
Bruttó ár: 6 024Ft
készleten < 10 doboz
doboz
  • Termékleírás és adatok
  • Hasonlók
  • Értékelések
  • Blog
  • Letöltések

Termékleírás

Komplex hatóanyag- tartalmú étrend- kiegészítő leendő kismamáknak vitaminokkal, nyomelemekkel, ásványi anyagokkal és esszenciális zsírsavakkal a babatervezéshez, a várandósságra való felkészüléshez. Magas folsav tartalommal. Az A-vitamin szerepet játszik a növekedésben, a csontok és a fogak fejlődésében, valamint a szem megfelelő működésében. A D-vitamin segíti a csontképződést és a fogak épségének megőrzését. Az E-vitamin antioxidáns hatásának köszönhetően védi a bőr, az izomzat és a szív, valamint az érrendszer egészségét. A B1-vitamin részt vesz a szénhidrátok lebontásában és az idegrendszer energiaellátásban. A B6-vitamin szerepet játszik az enzimek működésében, a fehérje és a zsíranyagcserében, a vérképzésben és az idegrendszer megfelelő működésében. A B12-vitamin részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere folyamatokban és szerepet játszik a sejtosztódásban. Hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez, valamint a normál homocisztein anyagcseréhez. A folsav szerepet játszik a vérképzésben és a sejtosztódásban, ill. részt vesz a normál aminosav szintézisben. A jód elengedhetetlen a normál pajzsmirigyműködéshez. A magnézium befolyásolja az idegsejtek ingerelhetőségét és az enzimműködést. A szelén alapvető fontosságú a sejtek növekedéséhez és az immunrendszer normál működéséhez, antioxidáns hatásának köszönhetően pedig véd a szabadgyökök ellen. FIGYELMEZTETÉS: Az e´trend-kiege´szi´to?k fogyaszta´sa nem helyettesi´ti a va´ltozatos, kiegyensu´lyozott, vegyes e´trendet e´s az ege´szse´ges e´letmo´dot. A napi aja´nlott mennyise´get ne le´pje tu´l! Ne szedje a ke´szi´tme´nyt, ha az o¨sszetevo?k ba´rmelyike´re e´rze´keny, allergia´s! Halat, ra´kfe´le´t, mogyoro´t e´s dio´fe´le´ket is feldolgozo´ u¨zemben ke´szu¨l. Gyermekekto?l elza´rva tartando´! Adagolás: Nőknek napi 2 kapszulát, a főétkezések közben 1-1 darabot bő folyadékkal bevenni.

Ezt a terméket még senki nem értékelte. Legyél Te az első!

Értékelést írok

Ennyi csillagot adok

Kérlek, értékeld a vásárolt terméket, 1-5 -ös skálán, ahol 5 a legjobb érték. Irreleváns, spam és trágár értékelések esetén moderálást alkalmazunk. Köszönjük neked, hogy pontos és részletes véleményeddel segíted más vásárlók döntéseit!

Legutóbb megtekintett termékek