'
Regisztráció
Magyar
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)

Carnation bőrkeményedés tapasz 2 db

Cikkszám:
14117
EAN:
5012654111013
Tárhely:
A09-02-4
Bruttó egységár:
489 Ft/db
Kiszerelés:
doboz (2 db)
Gyűjtő:
gyujto=6doboz
ÁFA kulcs:
27%
Ne feledd, bruttó 15000 Ft feletti vásárlás
esetén ingyenesen szállítunk neked!
Bruttó ár: 978Ft
készleten
doboz
  • Termékleírás és adatok
  • Hasonlók
  • Még ez is érdekelhet
  • Értékelések
  • Blog
  • Letöltések

Termékleírás

A tyúkszem és bőrkeményedés eltávolításának hagyományos és gyors módja a szalicilsavas tapaszok vagy folyadék alkalmazása ahol a szalicilsav felpuhítja a tyúkszem vagy bőrkeményedés megvastagodott bőrét, így az néhány napos kezelés után eltávolítható. 1.Mossa, és szárítsa meg a kezelendő bőrfelületet. 2.Helyezzen egy tapaszt párnakorongjával pontosan a bőrkeményedésre. 3.Rögzítse a korongot a tapasszal, amely ezután nem engedi azt elmozdulni. 4.Cserélje a tapaszkorongot három nap után, tisztítsa le a már eltávolított bőrt. 5.Ismételje mindaddig, amíg a bőrkeményedés teljesen eltűnik, de ne alkalmazza a kezelést két hétnél tovább.

Ezt a terméket még senki nem értékelte. Legyél Te az első!

Értékelést írok

Ennyi csillagot adok

Kérlek, értékeld a vásárolt terméket, 1-5 -ös skálán, ahol 5 a legjobb érték. Irreleváns, spam és trágár értékelések esetén moderálást alkalmazunk. Köszönjük neked, hogy pontos és részletes véleményeddel segíted más vásárlók döntéseit!

Legutóbb megtekintett termékek