'
Regisztráció
Magyar
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)

Keralit tyúkszemírtó 10 ml

Cikkszám:
36766
EAN:
5997817512114
Tárhely:
A09-01-5
Bruttó egységár:
161 500 Ft/l
Kiszerelés:
db (10 ml)
ÁFA kulcs:
27%
Ne feledd, bruttó 15000 Ft feletti vásárlás
esetén ingyenesen szállítunk neked!
Bruttó ár: 1 615Ft
készleten
db
  • Termékleírás és adatok
  • Hasonlók
  • Még ez is érdekelhet
  • Értékelések
  • Blog
  • Letöltések

Termékleírás

KERALIT TYÚKSZEMÍRTÓ. A Keralit bőrkeményedés, tyúkszem felpuhítására, eltávolítására szolgáló készítmény. A bőr hámrétegének fő terméke a keratin (szaru), mely lehet lágy vagy kemény. Az előbbi a hámrétegben, az utóbbi a körömben, szőrszálban található. Az elszarusodás a hám alsó rétegeiben kezdődik, az elszarusodott hámsejtek megtartják sejtfalukat, vagyis a szaruréteg nem egyszer folyamatos keratinhártya. Kóros elszarusodáskor látható szarupikkelyek jönnek létre, ezek felpuhítására ill. eltávolítására alkalmazható a Keralit tyúkszemirtó ecsetelő folyadék. A készítmény bőrkeményedést oldó szerves savak (szalicilsav, tejsav) illékony oldószerek és filmképző anyag elegyében oldott keveréke. A savas komponensek gyorsan és fájdalommentesen oldják a bőr szarurétegeit, felpuhítják, hámlasztják a tyúkszemet, pörköket. Ehhez a hatáshoz társul még enyhe bőrizgató, viszketést, izzadást csillapító antiszeptikus, antimikotikus hatás is. Alkalmazásának elnye, hogy a készítmény filmképz anyagot tartalmaz, mely vékony, jól tapadó, rugalmas, összefügg filmet képez az oldószerek gyors elpárolgása után, mely vízben nem oldódik. Hatóanyagai ezáltal jól rögzülnek, s jól koncentrálhatók a kezelend felületen. Színtelen, átlátszó üledékmentes folyadék, a ruházaton nem hagy nyomot. Alkalmazása során a kupakhoz csatlakozó ecsettel kenje be vékonyan a kezelni kívánt felületet, s hagyja rászáradni.

Ezt a terméket még senki nem értékelte. Legyél Te az első!

Értékelést írok

Ennyi csillagot adok

Kérlek, értékeld a vásárolt terméket, 1-5 -ös skálán, ahol 5 a legjobb érték. Irreleváns, spam és trágár értékelések esetén moderálást alkalmazunk. Köszönjük neked, hogy pontos és részletes véleményeddel segíted más vásárlók döntéseit!

Legutóbb megtekintett termékek