'
Regisztráció
Magyar
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)

Vitafer folyadék 120 ml

Cikkszám:
82225
EAN:
5999561256658
Bruttó egységár:
24 375 Ft/l
Kiszerelés:
db (120 ml)
Gyűjtő:
doboz=6db
ÁFA kulcs:
27%
Ne feledd, bruttó 15000 Ft feletti vásárlás
esetén ingyenesen szállítunk neked!
Bruttó ár: 2 925Ft
nincs készleten
  • Termékleírás és adatok
  • Hasonlók
  • Még ez is érdekelhet
  • Értékelések
  • Blog
  • Letöltések

Termékleírás

"VitaFer ® …egy jobb vaskészítmény VitaFer az első hazai liposzómás vas étrendkiegészítő, ami kitűnően alkalmas nem csak gyermekek, de a felnőttek napi vas igényének biztosítására. A termék a napi vas adagján kívül tartalmazza a vas jobb hasznosulásához szükséges B12 vitamint olyan mennyiségben, ami fedezi a napi ajánlott mennyiség 50%-át. A szirup B6 vitamin tartalma szintén hozza´ja´rul a norma´l vo¨ro¨sve´rsejt-ke´pzo?de´shez. liposzómás technológia a jobb felszívódásért emésztési és székletproblémák nélkül háromszoros biohasznosulás(1) fémes mellékíz nélkül Székrekedés és hasmenés nélkül A vas különféle szervetlen sóit tartalmazó készítmények egyeseknél szorulást, másoknál hasmenést váltottak ki. Ez szinte természetesnek mondható annak ellenére, hogy kellemetlen. Az emberi emésztőrendszer nem képes nagyobb mennyiségben szervetlen fémsókat felvenni. A VitaFer kitűnő megoldást jelenthet az érzékeny gyomrú felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt. Fémes mellékíz nélkül Aki hónapokig vagy még tovább kénytelen vasat szedni a vashiányos vérszegénység kezelése érdekében ismeri azt a jelenséget, hogy egy idő után mindennek vas íze lesz amit a szájába vesz. Ennek súlyosabb esetében hányingert okoz a vas bevétele. Pár esetben ez odáig is elmehet, hogy hányingert érez az intravénás vaspótlás hatására is. A VitaFer liposzómás vaskészítményben lévő vas nem érintkezik a száj és a gyomor érzékeny pontjaival, ezért nem váltja ki a kellemetlen vasas ízt. Oda juttatjuk, ahol szükség van rá A liposzómák apró gömböcskék, melyeket kívülről foszfolipid réteg határol és a vas ezekbe a gömböcskékbe van elrejtve. A foszfolipid a sejtjeink külső rétegének anyaga, tulajdonképpen a sejt külső fala. A foszfolipid réteg egyrészt elzárja a benne található vasat, másrészt képes úgy eljuttatni azt közvetlenül a sejtekbe hogy közben a vas nem érintkezik az érzékeny emésztőrendszerrel. Ezáltal a felszívódása sokszorosa az élelmi vasnak. Háromszoros felszívódás Más vas-szulfát és vas-pirofoszfát tartalmú közkedvelt vaskészítményekkel összehasonlítva a VitaFer liposzómás készítmény vastartalma átlagosan háromszor jobban hasznosul. A liposzómába csomagolt vas az emésztőrendszer állapotától függetlenül képes megnövelni a vérszérum vasszintjét. A vason kívül tartalmaz B6- és B12-vitaminokat is. A Vas hozzájárul a normál szellemi működés fenntartásához. az immunrendszer normál működéséhez. a normál vörösvérsejt- és hemoglobin-képződéshez. valamint a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez. és szerepet játszik a sejtosztódásban. Emiatt minden korosztály számára létfontosságú a megfelelő vaspótlás. A B12-vitamin hozzájárul az idegrendszer és az immunrendszer normál működéséhez. Miért a VitaFer ® liposzómás folyékony vasat válassza? nincs fémes utóíz nincs hányinger nincs székrekedés nincs étvágytalanság nincs hasi fájdalom nincs hasmenés nincs aranyér gyerekeknek is adható"

Ezt a terméket még senki nem értékelte. Legyél Te az első!

Értékelést írok

Ennyi csillagot adok

Kérlek, értékeld a vásárolt terméket, 1-5 -ös skálán, ahol 5 a legjobb érték. Irreleváns, spam és trágár értékelések esetén moderálást alkalmazunk. Köszönjük neked, hogy pontos és részletes véleményeddel segíted más vásárlók döntéseit!

Legutóbb megtekintett termékek