'
Regisztráció
Magyar
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)

Vibe pasuchaca tabletta 100 db

Cikkszám:
56724
EAN:
7757310000994
Tárhely:
A25-02-2
Bruttó egységár:
98 Ft/db
Kiszerelés:
doboz (100 db)
Gyűjtő:
raklap=10500doboz, gyujto=84doboz
ÁFA kulcs:
27%
Ne feledd, bruttó 15000 Ft feletti vásárlás
esetén ingyenesen szállítunk neked!
Bruttó ár: 9 818Ft
készleten < 10 doboz
doboz
  • Termékleírás és adatok
  • Hasonlók
  • Még ez is érdekelhet
  • Értékelések
  • Blog
  • Letöltések

Termékleírás

Új lehetőség a cukorbetegség kiegészítő kezelésére ! A Pasuchaca VIBE a cukorbetegségre való hajlam esetén támogatja és helyreállítja az egyensúlyi állapotot. Dél-Amerikában Pasuchaca néven Geranium dielsanium Knuth (avagy Szent Róbert-gyógyfű) csípős, fanyar ízű, főleg gyermekgyógyászati betegségek és cukorbaj gyógyítására elterjedt gyógynövény. A friss gyógyfűből tablettát készítenek. Hogyan hat a vércukorra? Egy részletes klinikai vizsgálat során kimutatható volt a vércukorszint csökkenése. Ez a változás korszerű és tartós adagoláskor állandósult, tehát folyamatosan egyenletes vércukorszintet lehetett elérni. A növény hatásának hátterében a következő tényezők állnak: - Gátolja az inzulin fehérjékhez kötődését a vérben, s így több szabad, aktív inzulin keringhet. - Fokozza a szövetek inzulinmegkötő képességét, tehát a sejtek inzulinérzékenységét. - Javítja a sejtek cukorfelvételét. - Gátolja a májban az aminosavakból történő cukortermelést. - Csökkenti a veséből a cukorvisszaszívást. 500 mg Geranium dielsianum 60%-os alkohollal készült kivonata (drog-extraktum arány: 6:1, megfelel 3 g növényi anyagnak) maltodextrinnel, tabletta kiszerelésben.

Ezt a terméket még senki nem értékelte. Legyél Te az első!

Értékelést írok

Ennyi csillagot adok

Kérlek, értékeld a vásárolt terméket, 1-5 -ös skálán, ahol 5 a legjobb érték. Irreleváns, spam és trágár értékelések esetén moderálást alkalmazunk. Köszönjük neked, hogy pontos és részletes véleményeddel segíted más vásárlók döntéseit!

Legutóbb megtekintett termékek