'
Regisztráció
Magyar
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)

Vitaking gymnema+mulberry and cinnamon kapszula 60 db

Cikkszám:
84890
EAN:
5999561257358
Tárhely:
A25-02-4
Bruttó egységár:
59 Ft/db
Kiszerelés:
doboz (60 db)
Gyűjtő:
gyujto=6doboz
ÁFA kulcs:
27%
Ne feledd, bruttó 15000 Ft feletti vásárlás
esetén ingyenesen szállítunk neked!
Bruttó ár: 3 536Ft
készleten
doboz
  • Termékleírás és adatok
  • Hasonlók
  • Még ez is érdekelhet
  • Értékelések
  • Blog
  • Letöltések

Termékleírás

A fahéj amellett, hogy ételeinket kiválóan ízesíthetjük vele, az egészségre is jó hatással lehet.

A fahéj az egészséges életmód részeként hozzájárulhat a szervezet szénhidrát/cukor egyensúlyának fenntartásához. ezáltal hozzájárulhat az egészséges szénhidrát-cukor anyagcseréhez.
Emésztőszervekre gyakorolt hatása is pozitív.
Ezek alapján elmondható, hogy elsősorban cukorbetegeknek ajánlott rendszeresen fogyasztani. Szakértők javaslata alapján legalább napi 1 grammot célszerű fogyasztani belőle.

Gymnema Sylvestre

A Gymnema Sylvestre-t sokan csak cukorgyilkos gyógynövényként emlegetik. Ez egy sűrű levelű, szőlőhöz hasonló futónövény, ami bokrokon és fákon kúszik fel, Dél-Indiában honos. Indiában már több mint 2000 éve használják. A növény a cukor rombolójaként ismert a világban, mert az ősi időkben az ayurvédikus orvosok megfigyelték, hogy ha ennek a növénynek a levelét fogyasztják, az elnyomja a cukor ízét. A gymnema sylvestre, más néven gurmar leveleinek elfogyasztása után elzsibbadnak a nyelv ízlelőbimbói, így nem érzik sem az édes, sem a keserű ízt; ebből kifolyólag kapta a gyógynövény a nevét: „az édes elpusztítója” (madhu-vinashi, gurmar).

A gymnema hatása a szervezetre:

  • Segíthet a súlycsökkentő programokban, mint természetes étvágycsökkentő.
  • Segít fenntartani az egészséges étvágy mértékét.
  • Elősegítheti a vér normális cukorszintjét.

Eperfa levél

A készítmény harmadik összetevője a fehér eperfa levél. Ez a növény nálunk még nem túl ismert, a hagyományos kínai és japán természetgyógyászat azonban évszázadok óta használja. Ez is bizonyítja hatékonyságát az eperfa levél hozzájárulhat a szervezet szénhidrát-anyagcsere egyensúlyának fenntartásához

Ezt a terméket még senki nem értékelte. Legyél Te az első!

Értékelést írok

Ennyi csillagot adok

Kérlek, értékeld a vásárolt terméket, 1-5 -ös skálán, ahol 5 a legjobb érték. Irreleváns, spam és trágár értékelések esetén moderálást alkalmazunk. Köszönjük neked, hogy pontos és részletes véleményeddel segíted más vásárlók döntéseit!