'
Regisztráció
Magyar
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)

Apiland tiszta méhpempő friss 25 g

Cikkszám:
50966
EAN:
6424383000848
Tárhely:
A30-03-1
Bruttó egységár:
145 000 Ft/kg
Kiszerelés:
db (25 g)
ÁFA kulcs:
27%
Ne feledd, bruttó 15000 Ft feletti vásárlás
esetén ingyenesen szállítunk neked!
Bruttó ár:
4 265Ft
3 625Ft
készleten
A termék kizárólag a boltunkban, személyesen vásárolható meg, webáruházból nem rendelhető
  • Termékleírás és adatok
  • Hasonlók
  • Még ez is érdekelhet
  • Értékelések
  • Blog
  • Letöltések

Termékleírás

100% tiszta méhpempő tartósítószer és adalékok nélkül. A méhpempő, a méhek által előállított csodaélelmiszer, gazdag összetételének köszönhetően, erősíti az immunrendszert, növeli a fizikai és szellemi állóképességet, csökkenti a koleszterin szintet, késlelteti az öregedési folyamatot, segít a megfázás és az influenza megelőzésében, valamint kiváló összetevő kozmetikai kezelésekben is. A méhpempő az egyetlen természetes forrása az tiszta Acetilkolinnak, mely az idegimpulzus közvetítő szerepét játsza. Továbbá az egyetlen természetes forrása a 10 HDA savnak (antibakteriális, gombaellenes és vírusellenes hatóanyag), amely növeli a szervezet betegségekkel szembeni ellenálló képességét és segít kiküszöbölni a szabadgyököket. Nagy koncentrációban tartalmaz B vitaminokat: B1, B2, B3, B6, B7, B8, B9-folsav, B12, jelentős természetes B5- vitaminforrás (patoténsav), vagy más néven „antisterssz vitamin”. A tiszta méhpempő tartalmazza az összes esenciális aminósav palettát, amit a szervezet nem képes előállítani.

Ezt a terméket még senki nem értékelte. Legyél Te az első!

Értékelést írok

Ennyi csillagot adok

Kérlek, értékeld a vásárolt terméket, 1-5 -ös skálán, ahol 5 a legjobb érték. Irreleváns, spam és trágár értékelések esetén moderálást alkalmazunk. Köszönjük neked, hogy pontos és részletes véleményeddel segíted más vásárlók döntéseit!

Legutóbb megtekintett termékek