'
Regisztráció
Magyar
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)

Bione after shave spice balzsam férfiaknak 150 ml

Cikkszám:
96208
EAN:
8595061617950
Bruttó egységár:
23 287 Ft/l
Kiszerelés:
db (150 ml)
Gyűjtő:
doboz=15db
ÁFA kulcs:
27%
Ne feledd, bruttó 15000 Ft feletti vásárlás
esetén ingyenesen szállítunk neked!
Bruttó ár: 3 493Ft
nincs készleten
  • Termékleírás és adatok
  • Hasonlók
  • Még ez is érdekelhet
  • Értékelések
  • Blog
  • Letöltések

Termékleírás

Ez az egyedülálló borotválkozás utáni balzsam a fűszerek illatával (bergamott, bors, rózsa, vetiver, pacsuli, borostyán, pézsma, fahéj, szantálfa stb.) ötvözi a modern borotválkozás utáni bőrápoló minden követelményét a mindennapokra. Nem tartalmaz SLS-t, SLES-t, kőolajtermékeket, szilikonokat, parabéneket stb. Csökkentett alkoholtartalma a kisebb bőrsérülések megfelelő fertőtlenítését biztosítja. A mentol és egy másik komponens hosszú ideig hűsítő, pihentető hatást biztosít. A panthenol és a glicerin a niacinamiddal együtt biztosítja a bőr hidratálását és regenerálódását, a népszerű kannabisz olaj és kivonat az argánolajjal puhítják és ápolják a bőrt. A karnozin, az inozitol és a tokoferol védik a bőr öregedését és a ráncok kialakulását. Népszerű ránctalanító összetevőt, Q10 koenzimet, varázsmogyoró összehúzó hatású kivonatát és a zöld tea antioxidáns összetevőit tartalmazza. 
A balzsam nagyon gyengéd a bőrhöz, jól terül és gyorsan beszívódik. Használat után a bőr hűs és hidratált marad. 
Összetevői csökkenti a ráncok kialakulását. 
A felhasználás módja:
Borotválkozás után tenyerével vigyen fel megfelelő mennyiségű balzsamot a bőrére. Ily módon az egész arc rendszeresen kezelhető.
ÖSSZETEVŐK (INCI) - a termék összetétele 
AQUA, ALCOHOL DENAT., GLYCERIN, ETHYLHEXYL STEARATE, PARFUM, GLYCERYL LAURATE, ALLANTOIN, PANTHENOL, CANNABIS SATIVA LEAF EXTRACT, INOSITOL, NIACINAMIDE, MENTHOL, CARNOSINE, TOCOPHEROL, HAMAMELIS VIRGINIANA EXTRACT, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, ETHYL MENTHANE CARBOXAMIDE, UBIQUINONE, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, CANNABIS SATIVA SEED OIL, CARBOMER, SODIUM HYDROXIDE, XANTHAN GUM, GLYCERYL CAPRYLATE, PHENOXYETHANOL. ALPHA –ISOMETHYL IONONE, LIMONENE, CITRONELLOL, BENZYL BENZOATE, LINALOOL, BENZYLCINNAMATE, GERANIOL, COUMARIN, BENZYL SALICYLATE, ISOEUGENOL, EUGENOL, CITRAL,CINNAMYL ALCOHOL

Ezt a terméket még senki nem értékelte. Legyél Te az első!

Értékelést írok

Ennyi csillagot adok

Kérlek, értékeld a vásárolt terméket, 1-5 -ös skálán, ahol 5 a legjobb érték. Irreleváns, spam és trágár értékelések esetén moderálást alkalmazunk. Köszönjük neked, hogy pontos és részletes véleményeddel segíted más vásárlók döntéseit!