Regisztráció
Magyar
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)

Bijó Szakáruház és Webshop - Kapcsolat

A Bijó Szakáruház és Webshop, mely kis-és nagykereskedésként is funkciónál, a Bijó Irodaház földszintjén és -1. szintjén helyezkedik el. A Bijó Szakáruház főbejárata, a parkoló végéből nyílik.

Cím: 1135 Budapest, Róbert Károly körút 96-100.

Telefon: +36 1 814 6464

E-mail: vevoszolgalat(kukac)bijo.hu

Webáruházban történt /lakossági/ rendelés esetén csomagjával kapcsolatban ezen az e-mail címen léphet kapcsolatba velünk: webshop(kukac)bijo.hu

Házirend: A Bijó Szakáruház és Webshop érvényben lévő házirendje ITT érhető el elektronikus formában, továbbá nyomtatott formában a Bijó Szakáruház és Webshop recepcióján.

Parkolási szabályzat: Bijó Irodaház parkolási szabályzata ITT érthető el! Felhívjuk T. Látogatóink figyelmét, hogy a parkolót nem a Bijó Kft. üzemelteti.


Megközelíthetőség:

Az épület gyalogosan, kerékpárral, tömegközlekedéssel és gépjárművel is könnyen megközelíthető.

 

Kerékpárral:

Az irodaház mellett kerékpárút halad el, továbbá MOL Bubi állomás (1402 - Vágány utca - Róbert Károly krt.) is található a közvetlen közelben.

 

Tömegközlekedéssel:

Az 1-es és 1A villamos Vágány utcai megállója közvetlenül a ház elött található, a 32-es busz az épület oldalánál, a Reitter Ferenc utcában, a 105ös busz pedig a MOL üzemanyagtöltőállomás mellett áll meg. (Villamos: 1, 1A, Busz: 32, 105, 30, 30A, 230)


Gépjárművel:

Felhívjuk kedves látogatóink figyelmét, hogy a Bijó Irodaház fizetős parkolója a közforgalom számára megnyitott magánterület! Behajtás előtt kérjük olvassa át a parkolási szabályzatot. Amennyiben nem ért egyet a szabályzattal, úgy kérjük, hogy ne hajtson be. A behajtással automatikusan elfogadja a szabályzatot.

Az Árpád-híd felől érkező látogatóink a KIKA utáni felüljáró előtt az első lefordulási lehetőségnél (Mentőszolgálat épülete) jobbra kell kanyarodniuk, majd balra sorolva a MOL üzemanyagtöltő állomást megkerülve balra behajtással a felüljáró alatt tovább haladva, majd balra fordulva tudják megközelíteni parkolónkat.

A Hungária körút/M3 bevezető felől érkező vendégeinknek a felüljáró után jobbra kell tartaniuk a Reitter Ferenc utca irányába, majd közvetlenül jobbra tudnak behajtani parkolónkba. Közvetlen behajtási lehetőséggel rendelkezünk, nem szükséges a Reitter F. utcán tovább haladni.

Google Maps: http://goo.gl/maps/lHCgN

Waze Maps: hhttps://www.waze.com/ul?preview_venue_id=12517851.125047440.5271350&navigate=yes