'
Regisztráció
Magyar
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)

Vitamin Bottle d3+k2 vitamin baby 400ne csepp 10 ml

vegán
Cikkszám:
95685
EAN:
5999887105265
Tárhely:
A26-01-2
Bruttó egységár:
298 300 Ft/l
Kiszerelés:
db (10 ml)
Gyűjtő:
doboz=12db
ÁFA kulcs:
27%
Ne feledd, bruttó 15000 Ft feletti vásárlás
esetén ingyenesen szállítunk neked!
Bruttó ár: 2 983Ft
készleten < 10 db
db
  • Termékleírás és adatok
  • Hasonlók
  • Még ez is érdekelhet
  • Értékelések
  • Blog
  • Letöltések

Termékleírás

Nélkülözhetetlen a szív-, és érrendszer, immunrendszer megfelelő működéséhez, az egészséges csontozat fenntartásához.

Összetevők: D3 Vitamin (Kolekalciferol), E Vitamin kivonat (Alfa-tokoferol), Vitamin K2 kivonat (MK-7 Menaquinone-7), Lactobacillus reuteri, Tiszta, finomítatlan növényi olaj

D Vitamin rendkívül hatékony antioxidáns, nélkülözhetetlen az immunrendszer, csontok, szív megfelelő fejlődéséhez, működéséhez, fontos szerepet játszik a rák megelőzésében.

Vitamin D3 Baby csepp pipettával van ellátva, mely biztonságos adagolást tesz lehetővé, elkerülendő az alul-, vagy túladagolás esetét! Csecsemők, kisgyermekek számára ajánlott napi beviteli mennyiség 10 µg (400 IU) Tápszeres táplálás esetén a tápszerek is tartalmazhatnak D Vitamint, így a napi mennyiség adagolásánál ezt célszerű figyelembe venni. Anyatejes táplálás esetén, a szoptató kismama, napi 50 µg (2000 IU) D Vitaminnál kisebb bevitele nem befolyásolja termékünk napi adagolási szükségletét.

K2 Vitamin MK-7 formában (Menakinon-7) termékünkben hozzájárul a Kalcium csontozatba, fogakba való beépüléséhez, ezáltal javítva a csontsűrűséget és a fogak egészségét, ugyanakkor gátolja a Kalcium lágyszövetekben való lerakódását, mint az artériák, illetve vesék, ezáltal jótékony a szív-, és érrendszeri betegségek megelőzésében, gátolva az artériák falában kialakuló meszes lerakódásokat.

Vitamin D3 Baby csepp termékünk természetes vivő anyagot, hidegen sajtolt Mákolajat tartalmaz olajos koncentrátum formájában, melyben oldott formában található a D3 Vitamin, a Kolekalciferol. A Mákolaj rendkívül gazdag vitaminokban, ásványi anyagokban, illetve Foszforban, mely segíti a Kalcium beépülését a csontozatba, így támogatja, segíti termékünk fő aktív összetevője, a D-vitamin hatékonyságát.

A Vitamin D3 Baby csepp tartalmaz még oldott formában E Vitamint (Alfa-Tokoferol), mely erős antioxidánsként funkcionál, hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez, különösen fontos szerepet játszik a sejtfalak jó állapotban tartásában, illetve a bőr, az idegek, az izmok, a vörösvérsejtek, a vérkeringés és a szívműködés egészségének megőrzésében.

Termékünkben található jótékony probiotikum törzs, a Lactobacillus reuteri, mely ismert probiotikum, hozzájárul az egészséges bélflóra kialakulásához, fenntartásához, biztosítva a vitaminok termelését és hasznosulását a béltraktusban. Felfedezésekor Cardioviva nevet kapta, utalva a szív-, és érrendszerre történő jótékony hatásaira, mely szerint jótékonyan csökkenti a káros koleszterin szintjét, ugyanakkor növeli az egészséges zsírsavak arányát. Az egyetlen probiotikum törzs mely növeli a D Vitamin szintjét a szervezetben.

 

 

 

  • Jellemzők
    • vegán
      • Igen
Ezt a terméket még senki nem értékelte. Legyél Te az első!

Értékelést írok

Ennyi csillagot adok

Kérlek, értékeld a vásárolt terméket, 1-5 -ös skálán, ahol 5 a legjobb érték. Irreleváns, spam és trágár értékelések esetén moderálást alkalmazunk. Köszönjük neked, hogy pontos és részletes véleményeddel segíted más vásárlók döntéseit!