'
Regisztráció
Magyar
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)

Bione hajparfüm lila "vágy" virágos-gyümölcsös, írisz, jázmin, feketeribizli, gránátalma illat 155 ml

Cikkszám:
96210
EAN:
8595061619756
Tárhely:
A12-09-3
Bruttó egységár:
24 981 Ft/l
Kiszerelés:
db (155 ml)
Gyűjtő:
doboz=12db
ÁFA kulcs:
27%
Ne feledd, bruttó 15000 Ft feletti vásárlás
esetén ingyenesen szállítunk neked!
Bruttó ár: 3 872Ft
készleten
db
  • Termékleírás és adatok
  • Hasonlók
  • Még ez is érdekelhet
  • Értékelések
  • Blog
  • Letöltések

Termékleírás

Mindennapi luxus a hajadnak. A tonkabab dinamikus virágos-gyümölcsös illata írisszel, jázminnal, valamint erős fekete ribizli és gránátalma illattal kombinálva, amitől a hajad egész nap illatos lesz, ugyanakkor lágyan ápolja a hajad. 
Elegancia és stílus az egyedülálló érzéki élményért. Az illat világos és sötét hajra, minden hajtípusra alkalmazható, keratinnal és pantenollal készült. Hajad minden mozdulata, vagy egy kis szellő, és máris körülvesz ez a kellemes illat.
A felhasználás módja:
Fésülje meg a haját, és fújja be enyhén hajparfümmel. Nedves és száraz hajra is alkalmas. Nem zsírosítja a hajat. Ne használja a hajtövekre.
ÖSSZETEVŐK (INCI) - a termék összetétele 
AQUA, ALCOHOL DENAT., PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, PARFUM, CETRIMONIUM CHLORIDE, PANTHENOL, TOCOPHEROL, LACTIC ACID, HYDROLYZED KERATIN, DISODIUM EDTA.

Ezt a terméket még senki nem értékelte. Legyél Te az első!

Értékelést írok

Ennyi csillagot adok

Kérlek, értékeld a vásárolt terméket, 1-5 -ös skálán, ahol 5 a legjobb érték. Irreleváns, spam és trágár értékelések esetén moderálást alkalmazunk. Köszönjük neked, hogy pontos és részletes véleményeddel segíted más vásárlók döntéseit!