'
Regisztráció
Magyar
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)

Provence-i levendulával töltött lavande natur zsák szett 3x18g 1 db

Cikkszám:
96222
EAN:
3770015594098
Tárhely:
A01-09-3
Gyűjtő:
doboz=6db
ÁFA kulcs:
27%
Ne feledd, bruttó 15000 Ft feletti vásárlás
esetén ingyenesen szállítunk neked!
Bruttó ár: 3 493Ft
készleten < 10 db
db
  • Termékleírás és adatok
  • Hasonlók
  • Még ez is érdekelhet
  • Értékelések
  • Blog
  • Letöltések

Termékleírás

A levendulazsákokat egy több generációs Provance-i levendula termelő család állítja elő, akik legfőbb értéke, hogy tisztelik az őket körülvevő környezetet, hiszen ez a legfőbb kincsünk. 
Az egész világ irigyli, hogy milyen kivételes környezetben élnek, ezért minden nap hozzájárulnak a természet megőrzéséhez. Nem használnak gyomirtót, nincsenek olyan kezelések, amelyek károsak a természetre. Ez tiszta és természetes illóolajat garantál, vegyszerek nyoma nélkül. Juhokat használnak a levendulaföldeken. Ezek nem szeretik a levendula ízét, és megszabadítják a területet az általuk kedvelt gyomoktól, és ezzel a módszerrel a földet természetes úton meg is termékenyítik, így segítve a levendula növények fejlődését.

Földjeik mind a Provence-i térségében találhatók, mediterrán klímával, ahol a levendula virágzik, a történelmi levendulatermesztési területen, ahol a termőföld igen kedvező a növény számára, és ahol az ókor óta természetes módon tud fejlődni. A levendula tábláik mind 600 m felett helyezkednek el, ami biztosítja, hogy a levendula a természetes környezetében növekedjen, hiszen vadon is csak e feletti magasságban terem. Ez garantálja a termelés tisztaságát is, távol a gyáraktól és a szennyezett levegőtől, vadon élő és megőrzött környezetben.

A növényeket hagyományos módszerekkel ültetik és a megfelelő pillanatban szüretelik, amikor a virágok érettek és tele vannak illóolajjal. 

Ezt a terméket még senki nem értékelte. Legyél Te az első!

Értékelést írok

Ennyi csillagot adok

Kérlek, értékeld a vásárolt terméket, 1-5 -ös skálán, ahol 5 a legjobb érték. Irreleváns, spam és trágár értékelések esetén moderálást alkalmazunk. Köszönjük neked, hogy pontos és részletes véleményeddel segíted más vásárlók döntéseit!