'
Regisztráció
Magyar
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)

Ásvány karkötő fogyókúra 1 db

Cikkszám:
49727
EAN:
2256998521140
Tárhely:
A32-10-3
ÁFA kulcs:
27%
Ne feledd, bruttó 15000 Ft feletti vásárlás
esetén ingyenesen szállítunk neked!
Bruttó ár: 1 646Ft
készleten < 10 db
db
  • Termékleírás és adatok
  • Hasonlók
  • Még ez is érdekelhet
  • Értékelések
  • Blog
  • Letöltések

Termékleírás

Fogyókúra: aventurin, kalcedon. Az aventurin hatással van a zsíranyagcserére is, így segítheti a felesleges zsír lebontásában, ezért fogyókúrázóknak kifejezetten ajánlott. A kalcedon nyugtató hatásának köszönhetően a stressz-evés okozta súlyfelesleg leadásában segít, valamint mentális téren serkent a fogyókúrára. A különböző ásványok és drágakövek, attól függően, hogy milyen elemek és nyomelemek építik fel őket, más-más amplitúdójú rezgéseket bocsátanak ki és a testünkkel való érintkezéskor más-más, parányi mennyiségű elemet adnak át a bőrünkön keresztül. A rezgések, az átadott elemek segíteni tudják szervezetünket a betegségek leküzdésében. Használjuk őket, legyenek a környezetünkben, mert erősítik testünket és lelkünket egyaránt. Már az ókor emberei is sokféle ásványt alkalmaztak a gyógyulás érdekében, melyek számunkra, késői utódoknak is fontosak. (Egyiptomban és Mezopotámia területén az éltet minden területén alkalmazták az ásványokat.) Fontos tudni, hogy az ásványok, drágakövek jótékony hatása nem helyettesíti az orvosi, gyógyszeres kezelést! Az ásványok jótékony hatásai tudományosan nem bizonyítottak, csak ezzel a témakörrel foglalkozók megfigyelésein valamint évszázados hiedelmeken alapulnak. A karkötők kifejezetten egy-egy területre koncentrálnak, az adott probléma kezelésére szolgáló ásványokból állnak. Mindemellett köveinket viselhetjük ékszerként, tarthatjuk magunknál használati tárgyként, ott lehet a kezünkben csiszolt vagy csiszolatlan formában. Bármelyik megoldás jó.

  • Jellemzők
    • hozzáadott cukor nélkül
      • Igen
Ezt a terméket még senki nem értékelte. Legyél Te az első!

Értékelést írok

Ennyi csillagot adok

Kérlek, értékeld a vásárolt terméket, 1-5 -ös skálán, ahol 5 a legjobb érték. Irreleváns, spam és trágár értékelések esetén moderálást alkalmazunk. Köszönjük neked, hogy pontos és részletes véleményeddel segíted más vásárlók döntéseit!

Legutóbb megtekintett termékek