'
Regisztráció
Magyar
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)

Ökotáska alma mintás 1 db

Cikkszám:
95372
EAN:
5999883955307
Tárhely:
A32-12-1
Gyűjtő:
doboz=25db
ÁFA kulcs:
27%
Ne feledd, bruttó 15000 Ft feletti vásárlás
esetén ingyenesen szállítunk neked!
Bruttó ár: 597Ft
készleten
db
  • Termékleírás és adatok
  • Hasonlók
  • Még ez is érdekelhet
  • Értékelések
  • Blog
  • Letöltések

Termékleírás

Alma mintás ökotáska.

100% Újrahasznosított környezetbarát PP ökotáska.

30cm magasság × 38cm szélesség × 18cm mélység.

Fehér vállra akasztható erősített füllel.

10-12 kg teherbírás.

Az alma a legismertebb gyümölcsök közé tartozik az egész világon, a héját viszont csak nagyon kevesen szeretik. Ez hatalmas hiba, mivel az almahéj az egyik legértékesebb, legjobb része a fenséges gyümölcsnek. „napi egy alma az orvost is távol tartja” – szerintem ez elég sok mindent elmond a gyümölcsről. Az alma gyümölcsének húsa 8-13 százaléknyi gyümölcscukrot tartalmaz, egy közepes méretű almában 80 kalória van, emellett tartalmaz még 21 gramm szénhidrátot, 3,7 gramm rostot, és nem utolsósorban 10-15 mg C-vitamint. Ezeken kívül jelentős az A-, és B-vitamintartalma, és van benne még folsav, kalcium, kálium, kén, valamint magnézium is. Az alma vízoldékony rostanyaga, a pektin nagyon fontos hatást gyakorol az emberi szervezetre. Az alma kiváló A-, és C-vitaminforrás, éppen ezért gyulladáscsökkentő hatású, és immunerősítő. Fogyasszuk rendszeresen!

Ez a csodálatos gyümölcs ihlette meg ezt az ökotáskánkat, mely környezetbarát 100%-ban újrahasznosított PP anyagból készült, fehér erősített vállra tehető füllhosszal rendelkezik. 

Vigyázzunk együtt törékeny világunkra és kössünk barátságot a környezettel!

Reméljük ez az Almás ökotáskánk sok örömet fog okozni használóinak és nagy segítség lesz a terhek cipelésében.

Ezt a terméket még senki nem értékelte. Legyél Te az első!

Értékelést írok

Ennyi csillagot adok

Kérlek, értékeld a vásárolt terméket, 1-5 -ös skálán, ahol 5 a legjobb érték. Irreleváns, spam és trágár értékelések esetén moderálást alkalmazunk. Köszönjük neked, hogy pontos és részletes véleményeddel segíted más vásárlók döntéseit!

Legutóbb megtekintett termékek