Regisztráció
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)
Haagné Rusznák Mariann 2020.10.06.

Alcorythm másnaposság elleni ital

Még kitart a nyár…. Lehet még bulizni mielőtt betör a hideg. Nem azt mondom, ne fogyassz alkoholt, azt tanácsolom vigyázz magadra, és óvd az egészséged!

Mi is az az alcorythm?

Támogathatja a máj működést és felgyorsíthatja a másnaposságot okozó alkohol-anyagcseretermék lebomlását.

Az alcorythm egy új, innovatív étrend-kiegészítő, amely jelentősen csökkentheti a másnaposság tüneteit. Az alcorythm megalkotásában japán-lengyel tudósok vettek részt. Nem véletlenül, gondolom te is hallottál róla, sok ázsiai típusú ember nem viseli jól az alkohol hatásait. Japánban régóta használnak hasonló italokat, de az alcorythm ennél több…

A fejlesztések alapja a kurkuma hatóanyag, mely jól ismert májvédő hatásáról. Létrehozták a curcumin egy speciálisan módosított változatát, az úgynevezett THERACURMIN™-t aminek a biohasznosulása 28 -szor jobb, mint az eredeti kurkuma hatóanyagnak.

„Biohasznosulás” nem kell rákeresned, annyit jelent, sokkal hatékonyabb. A THERACURMIN sokkal hatékonyabban, klinikailag bizonyítottan csökkenti az acetaldehid koncentrációját a vérben. „Acetaldehid” na ez okozza a másnaposság tüneteinek jelentős részét, ebből legyen minél kevesebb a szervezetedben.

Találsz még benne BioPerine™(tovább növeli a hatékonyságát), B vitamin komplexet (ez is nagyon szükséges) és optimalizált mennyiségű glukózt. Ezek is segítenek a „másnapi regenerációban”.

Összefoglalva: hatékony megoldás, amely megvédhet alkohol káros hatásaitól.

Milyen az íze? Mint egy citrusos smoothie, kellemes!

Hogyan kell használni? Mikor elkezded a bulit, igyál meg egy kis üveggel!

Webáruházban a termék ITT található!

Hozzászólások

Hozzászólok
Hozzászólás írása
 
 
Még nincs egy hozzászólás sem.

Kategóriák