'
Regisztráció
Magyar
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)

Ava q10 koenzim és a+e+f vitaminos oxigenizáló ampulla 30 ml

Cikkszám:
48811
EAN:
5906323004884
Tárhely:
A07-02-7
Bruttó egységár:
95 333 Ft/l
Kiszerelés:
db (30 ml)
ÁFA kulcs:
27%
Ne feledd, bruttó 15000 Ft feletti vásárlás
esetén ingyenesen szállítunk neked!
Bruttó ár: 2 860Ft
készleten
db
  • Termékleírás és adatok
  • Hasonlók
  • Még ez is érdekelhet
  • Értékelések
  • Blog
  • Letöltések

Termékleírás

Oxigenizáló, energetizáló és bőrfiatalító ampulla Q10-koenzimmel, melyet a “fiatalság elixírjeként” is neveznek. A koncentrált koktél látványosan hidratáló és ráncfeltöltő hatású. Csökkenti a mimikai ráncokat. Javítja a bőrszövet sűrűségét és visszaadja a bőrfelszín vitalitását. Használata: Vigyen fel pár csepp koncentrátumot az előzőleg megtisztított és megszárított arc, nyak és dekoltázs bőrébe, majd körkörös mozdulattal masszírozza a bőrbe. Használja reggel és este önálló bőrápoló termékként, vagy a megszokott arckrémje alá. Ajánlott: minden rugalmasságát vesztett bőrre, mely fiatalítást és ráncfeltöltést igényel. Napfénytől védendő. Nem érheti 50°C/122°F hőmérsékletet meghaladó hő. Összetétel/Ingredients: Aqua, Glycerin, Isopropyl Myristate, Glycine Soja Oil, Ubiquinone, Niacinamide, Retinyl Palmitate, Carthamus Tinctorius, Linoleic Acid, Lecithin, Tocopheryl Acetate, Xanthan Gum, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA

Ezt a terméket még senki nem értékelte. Legyél Te az első!

Értékelést írok

Ennyi csillagot adok

Kérlek, értékeld a vásárolt terméket, 1-5 -ös skálán, ahol 5 a legjobb érték. Irreleváns, spam és trágár értékelések esetén moderálást alkalmazunk. Köszönjük neked, hogy pontos és részletes véleményeddel segíted más vásárlók döntéseit!