'
Regisztráció
Magyar
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)

Vitaking cink gluconat 25 mg 90 db

Cikkszám:
85167
EAN:
5999561257662
Tárhely:
A22-09-2
Bruttó egységár:
20 Ft/db
Kiszerelés:
doboz (90 db)
Gyűjtő:
gyujto=6doboz
ÁFA kulcs:
27%
Ne feledd, bruttó 15000 Ft feletti vásárlás
esetén ingyenesen szállítunk neked!
Bruttó ár: 1 834Ft
készleten
doboz
  • Termékleírás és adatok
  • Hasonlók
  • Még ez is érdekelhet
  • Értékelések
  • Blog
  • Letöltések

Termékleírás

A cink kiemelten fontos mikroelem, hozzájárul a haj, bőr, köröm normál állapotának fenntartásához, a vér normál tesztoszteronszintjének fenntartásához, a normál látáshoz, az immunrendszer megfelelő működéséhez, valamint a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

A cink az inzulin alkotórésze ezáltal hozzájárulhat a vércukorszint szabályozásához, az immunrendszer megfelelő működéséhez, a szervezet méregtelenítési folyamataihoz.

Cink

A cink kiemelten fontos mikroelem az anyagcsere-folyamatok működéséhez a szervezetben. Mikroelemként nem magas a napi szükséglete, de folyamatos, megfelelő mennyiségű bevitele hozzájárul a vércukorszint szabályozásához, a hormonrendszer normál működéséhez. Kisgyermekek számára nélkülözhetetlen a növekedéshez, felnőtt férfiaknál hozzájárul az egészséges spermiumok termeléséhez, a vér tesztoszteron szintjének fenntartásához. Szerepe van a látás, a szaglás és az ízlelés folyamataiban, antibakteriális hatásával segíti a bőr tisztítását, a sebgyógyulást, a szervezet méregtelenítését, semlegesíti az ártalmas fémeket.

Vitaking Cink Gluconate 25mg hatóanyagai 1 tablettában:

  • Cink (cink-glükonát) – 25mg

Összetevők: cink-glükonát, emulgeálószerek: vízmentes dikálcium-foszfát, mikrokristályos cellulóz, maltodextrin, csomósodástgátló anyagok: szilícium-diocid, zsírsavak magnézium sói, talkum, cink-oxid, stabilizátorok: térhálós nátrium-karboxi-metil-cellulóz, hidroxi-propil-metil-cellulóz, fényezőanyag: polivinil alkohol, nedvesítőszer: polidextróz, habzásgátló: polietilén-glikol.

Ezt a terméket még senki nem értékelte. Legyél Te az első!

Értékelést írok

Ennyi csillagot adok

Kérlek, értékeld a vásárolt terméket, 1-5 -ös skálán, ahol 5 a legjobb érték. Irreleváns, spam és trágár értékelések esetén moderálást alkalmazunk. Köszönjük neked, hogy pontos és részletes véleményeddel segíted más vásárlók döntéseit!

Legutóbb megtekintett termékek