'
Regisztráció
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)

Zafír csengőfű dr olajkapszula 60 db

Cikkszám:
53144
EAN:
5999682950527
Tárhely:
A24-03-1
Bruttó egységár:
100 Ft/db
Kiszerelés:
doboz (60 db)
Gyűjtő:
gyujto=12doboz
ÁFA kulcs:
27%
Ne feledd, bruttó 15000 Ft feletti vásárlás
esetén ingyenesen szállítunk neked!
Bruttó ár: 5 977Ft
készleten < 10 doboz
doboz
  • Termékleírás és adatok
  • Hasonlók
  • Még ez is érdekelhet
  • Értékelések
  • Blog
  • Letöltések

Termékleírás

Már a régi görögök több mágikus, pl. szelleműző hatást tulajdonítottak a csengőfűnek (Hypericum perforatum). Népi elnevezése arra utal, hogy sárga szirmai szétroncsolva vörösre színeződnek. Keresztelő Szent János lefejezésének napja (június 24.) körül virágzik. Hazája Eurázsia, de más földrészeken is meghonosodott. Évelő, fás szárú növény. Kicsiny, hosszúkás levelein áttetsző olajmirigyek vannak, és kora nyáron, bogernyőkben hozza sárga virágait.

Felhasznált részei: szárított hajtáscsúcs virágokkal.

Hatóanyagai: éterikus olaj, benne kariofillén, pinén, limonén és mircén; hipericin, flavonoidok, gyanta

Hatásai: nyugtató, szorongásoldó, depressziót enyhítő, gyulladásgátló, fertőtlenítő

Alkalmazása: belsőleg ingerlékenység és enyhe szorongás kezelésére (különösen, ha az depresszióval jár), külsőleg sebek, égések gyógyítására.

A készítmény a gyógynövény hidegen sajtolt, szezámolajjal készített olajos kivonata kapszulában. Az olajos kivonat előnye, hogy nem terheli a gyomrot, könnyebben felszívódik és a hidegen sajtolt olajkomponens olyan telítetlen zsírsavakat (linolsavat és gamma-linolénsavat) tartalmaz, amelyek a szervezet számára létfontosságúak, de a modern táplálkozás során csak hiányosan jutunk hozzá.

Felhasználási javaslat:

  • A közérzet javítására és a hangulat karbantartására 1-2×1 kapszula fogyasztása ajánlott naponta.
  • Erősebb hatás elérése érdekében sem ajánlott a napi 2×2 kapszulát túllépni!

A flakon tartalma 60 db „0” méretű DR bélben oldódó kapszula 600 mg-ra emelt beltartalommal, amely 20 mg természetes méhviasszal stabilizált. Erre a körülményre felhívjuk a méhészeti termékekre érzékeny fogyasztók figyelmét.

Vegetáriánus és paleolit étrendet követők is fogyaszthatják.

Tárolása: napfénytől védett helyen. Hűtést nem igényel. Gyermekek elől gondosan elzárandó! A termék tartósítószertől, színezék-és adalékanyagtól mentes, természetes élelmiszer, mellékhatása nincs, de hosszabb kúra előtt, vagy bármilyen egészségügyi probléma esetén kérje ki kezelőorvosa véleményét!

A termék előnyös hatását a népi megfigyeléseken, népi hagyományokon alapuló gyógynövények, gyógymódok évszázados tapasztalatának modern körülmények közötti alkalmazása biztosítja.

Figyelmeztetés!

A készítmény fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
A javasolt napi adagot ne lépje túl!

Ezt a terméket még senki nem értékelte. Legyél Te az első!

Értékelést írok

Ennyi csillagot adok

Kérlek, értékeld a vásárolt terméket, 1-5 -ös skálán, ahol 5 a legjobb érték. Irreleváns, spam és trágár értékelések esetén moderálást alkalmazunk. Köszönjük neked, hogy pontos és részletes véleményeddel segíted más vásárlók döntéseit!

Legutóbb megtekintett termékek