'
Regisztráció
Magyar
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)

Garuda ayurveda brahmi kapszula vegetáriánus 60 db

Cikkszám:
44677
EAN:
8904053224647
Tárhely:
A22-08-5
Bruttó egységár:
103 Ft/db
Kiszerelés:
doboz (60 db)
Gyűjtő:
gyujto=48doboz
ÁFA kulcs:
27%
Ne feledd, bruttó 15000 Ft feletti vásárlás
esetén ingyenesen szállítunk neked!
Bruttó ár: 6 172Ft
készleten
doboz
  • Termékleírás és adatok
  • Hasonlók
  • Még ez is érdekelhet
  • Értékelések
  • Blog
  • Letöltések

Termékleírás

A Brahmi (Bacopa monnieri) gyógynövény a trópusi és szubtrópusi területeken honos. Általában India, Nepál, Sri Lanka, Kína és Tajvan mocsaras vidékein él. Amerikában az USA déli területeitől (főleg Virginia, Florida és Texas) Közép-Amerikán át, egészen Paraguayig és Brazíliáig megtalálható az 1300 m magasságnál nem magasabb régióban. 

A Bacopa monnieri egyike azon első növényeknek, melyeket a CDRI (Central Drug research of India) egy, az 1960-as években Indiában az ott őshonos számos gyógynövényben rejlő lehetőségek kutatására létrehozott intézmény részletesen megvizsgált. Indiában ezt a növényt hagyományosan arra használták, hogy az újszülöttek számára felnyissák az intelligencia kapuját. Ez feltehetően e növénynek az agyra gyakorolt pozitív hatásán alapult. 

Gyógyászatilag az egész növény felhasználható. Hatóanyaga a "Bacoside" néven szereplő Szteroidszaponin, mint pl. a Bacosid A, mely az agy vérellátását, és a Bacosid B, mely az agy protein anyagcseréjét segíti.  A Brahmit a szellemi teljesítőképesség fokozására, és mind a rövid-, mind a hosszú távú memória erősítésére használják. 

Vizsgák előtt amerikai diákok a tanulási stressz csökkentése és koncentráció érdekében fogyasztják. Vizsgálatok igazolták, hogy pozitív hatású koncentrációs zavaroknál, AD(H)S-nél (figyelemzavar, hiperaktivitás) és segít kimerültség esetén. Segít stressz okozta félelmi állapotnál, segít a depresszió ellen.
További pozitív szempont, hogy hála antioxidáns tulajdonságainak, tizedeli a szervezetben levő szabad gyököket (olyan kémiai fragmentumok, melyek az örökítő anyagot és a sejteket támadják) s így bizonyos tekintetben rákmegelőző hatású. 

Garuda Ayurveda® Brahmi étrend-kiegészítő vegetáriánus kapszula

OÉTI Notifikáció: 13282/2013.

EFSA állítás:

Bacopa monnieri/Brahmi: A Brahmi levél segíti a koncentrációképesség és a memória javítását, a kognitív funkciók fenntartását időskorban is.

BRAHMI:

  • Javítja koncentrációképességet és memóriát
  • Segíti az intellektust és mentális aktivitást, optimalizálja az agyfunciókat
  • számos tanulmány és kutatás bizonyítja a kognitív funkciókra gyakorolt hatását, különösen a memória, a tanulás, és a koncentráció területén
  • Csökkenti a stresszt, oldja a szorongást.

Hatóanyagok/kapszula:

Bacopa monnieri 500 mg, HPMC vegetáriánus kapszulában

Alkalmazás:

Naponta 2x1-2 kapszula étkezések után vízzel bevenni.

 A készítmény kúraszerű használata ajánlott.

 

Ezt a terméket még senki nem értékelte. Legyél Te az első!

Értékelést írok

Ennyi csillagot adok

Kérlek, értékeld a vásárolt terméket, 1-5 -ös skálán, ahol 5 a legjobb érték. Irreleváns, spam és trágár értékelések esetén moderálást alkalmazunk. Köszönjük neked, hogy pontos és részletes véleményeddel segíted más vásárlók döntéseit!