'
Regisztráció
Magyar
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)

Sulfivit kénes gyógyfürdő koncentrátum 500 ml

Cikkszám:
28937
EAN:
5999880652018
Tárhely:
A01-03-1
Bruttó egységár:
9 546 Ft/l
Kiszerelés:
db (500 ml)
Gyűjtő:
doboz=18db
ÁFA kulcs:
27%
Ne feledd, bruttó 15000 Ft feletti vásárlás
esetén ingyenesen szállítunk neked!
Bruttó ár: 4 773Ft
készleten
db
  • Termékleírás és adatok
  • Hasonlók
  • Még ez is érdekelhet
  • Értékelések
  • Blog
  • Letöltések

Termékleírás

Gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény harkányi termálvíz-jellegű fürdő készítéséhez. Összetevőinek mozgásszervi és bőrgyógyászati betegségekben kifejtett hatásait szakirodalmi adatok és évszázados tapasztalatok igazolják. A SULFIVIT kénes gyógyfürdő koncentrátum, reumás mozgásszervi (izom- és ízületi) megbetegedések, pikkelysömör (psoriasis), seborrhoea enyhítésére. A kénes (szulfid-tartalmú) termálfürdő évszázados tapasztalatok és irodalmi adatok alapján eredményesen alkalmazható a reumás mozgásszervi- és bőrbetegségek kezelésére. A SULFIVIT-ből, (melynek hatóanyagai a szulfid és különböző sók), otthon, a fürdőkádunkban egyszerűen és kényelmesen előállítható a kénes gyógyfürdő. A fürdő alkalmazása ajánlott: – reumás mozgásszervi megbetegedésekben (kivéve a heveny gyulladásos folyamatokat) • krónikus izületi gyulladás, artrózis, krónikus izomfájdalmak – bőrbetegségekben • seborrhoea • pikkelysömör (psoriasis) nem friss esetei • idült ekcéma. A SULFIVIT gazdagítja terápiás fegyvertárunkat, mert a kénes fürdőkezelés hatékonyan és költségkímélő módon önmagában is javítja a psoriasis, a seborrhoea és a krónikus ekcéma bőrtüneteit, kombinációs kezelésbe építve pedig kiegészíti és erősíti a psoriasis kezelésére szolgáló egyéb módszerek (kenőcsök, gyógyszerek, illetve ultraibolya fény) hatásait. A SULFIVIT-ből készített fürdő a reumás ízületi- és izomfájdalom kezelésében is eredménnyel alkalmazható. A készítményt kúraszerűen, a betegtájékoztatóban ismertetett módon alkalmazzuk. A kockázatokról és mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Ezt a terméket még senki nem értékelte. Legyél Te az első!

Értékelést írok

Ennyi csillagot adok

Kérlek, értékeld a vásárolt terméket, 1-5 -ös skálán, ahol 5 a legjobb érték. Irreleváns, spam és trágár értékelések esetén moderálást alkalmazunk. Köszönjük neked, hogy pontos és részletes véleményeddel segíted más vásárlók döntéseit!