'
Regisztráció
Magyar
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)

Adamo orbáncfű krém 50 ml

Cikkszám:
51190
EAN:
5998009111078
Tárhely:
A28-03-5
Bruttó egységár:
12 760 Ft/l
Kiszerelés:
db (50 ml)
ÁFA kulcs:
27%
Ne feledd, bruttó 15000 Ft feletti vásárlás
esetén ingyenesen szállítunk neked!
Bruttó ár: 638Ft
készleten
db
  • Termékleírás és adatok
  • Hasonlók
  • Még ez is érdekelhet
  • Értékelések
  • Blog
  • Letöltések

Termékleírás

Az Adamo Orbáncfű krém zúzódások, ekcéma, nehezen gyógyuló sebek és aranyeres panaszok esetén alkalmazható. Az orbáncfű az egyik legjobb sebolaj, égésre horzsolásra egyaránt gyógyírt nyújt. Nem csak nyílt sebek, friss sérülések, véraláfutások, mirigyduzzanatok esetén használható eredményesen, hanem mint kiváló bőrápolószer az érdes arcbőr kezelésére is jó.
Az orbáncfű elsősorban idegnyugtatóként ismert gyógynövény, ezért depresszió és fokozott stressz esetén teáját érdemes fogyasztani. Kivonata azonban a bőrön keresztül is nyugtatóként hat. A stressz ugyanis a bőrünkön is meglátszik. Az orbáncfű krém szépen kisimítja, megnyugtatja az igénybevett bőrt.

Ezt a terméket még senki nem értékelte. Legyél Te az első!

Értékelést írok

Ennyi csillagot adok

Kérlek, értékeld a vásárolt terméket, 1-5 -ös skálán, ahol 5 a legjobb érték. Irreleváns, spam és trágár értékelések esetén moderálást alkalmazunk. Köszönjük neked, hogy pontos és részletes véleményeddel segíted más vásárlók döntéseit!

Legutóbb megtekintett termékek