'
Regisztráció
Magyar
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)

Naturcomfort Magyar Családi balzsam extra hűsítéssel 250 ml

Cikkszám:
42642
EAN:
5998172502574
Tárhely:
A28-07-5
Bruttó egységár:
34 384 Ft/l
Kiszerelés:
db (250 ml)
Gyűjtő:
doboz=24db
ÁFA kulcs:
27%
Ne feledd, bruttó 15000 Ft feletti vásárlás
esetén ingyenesen szállítunk neked!
Bruttó ár: 8 596Ft
készleten < 10 db
db
  • Termékleírás és adatok
  • Hasonlók
  • Még ez is érdekelhet
  • Értékelések
  • Blog
  • Letöltések

Termékleírás

A Magyar Családi Balzsam Extra hűsítő változata rendkívül magas koncentrációban tartalmazza a fájdalomcsillapításra évszázadok óta használt gyógynövényeket. Hatékony megoldást nyújt ízületi panaszok okozta kellemetlenségek esetén.

A gyógynövényes összetevők – a Magyar Családi Balzsam gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító hatóanyagait megőrizve – gél alapúak, mentol és kámfor tartalom megnövelt a balzsamban. Gyors felszívódást és erőteljes hűsítő hatást nyújt. Erős fájdalmakra ajánljuk.

Balzsam hátra, lábra, derékra!

Összetevők: vadgesztenye, árnika, aloe vera, menta, kámfor, rozmaring, körömvirág, eukalyptus. Az összetételében jelenlevő növényi hatóanyagok (mint a kámfor vagy a vadgesztenye) segítenek rugalmasabbá tenni az erek falát, így jobb lesz a vérellátás, és ebből következően a fájdalmas terület oxigénellátása. Ezáltal csökken a fájdalom, könnyebb lesz a mozgás, visszahúzódhat, halványodhat a visszér.

A Magyar Családi Balzsam extra hűsítéssel nem hiányozhat a házipatikából:

  • Tökéletes a fáradt, sérült és visszeres lábak védelmére, elpattant hajszálerek, reumatikus problémák okozta nagyobb fájdalom csökkentésére
  • Annak, aki egész nap kemény fizikai munkát végez, ez a készítmény segít majd a pihenésben, és ellazítja az izmokat!

Ezt a terméket még senki nem értékelte. Legyél Te az első!

Értékelést írok

Ennyi csillagot adok

Kérlek, értékeld a vásárolt terméket, 1-5 -ös skálán, ahol 5 a legjobb érték. Irreleváns, spam és trágár értékelések esetén moderálást alkalmazunk. Köszönjük neked, hogy pontos és részletes véleményeddel segíted más vásárlók döntéseit!