'
Regisztráció
Magyar
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)

Vitaking d-mannose por 100 g

Cikkszám:
84893
EAN:
5999561256894
Tárhely:
A26-09-5
Bruttó egységár:
91 110 Ft/kg
Kiszerelés:
db (100 g)
Gyűjtő:
gyujto=6db
ÁFA kulcs:
27%
Ne feledd, bruttó 15000 Ft feletti vásárlás
esetén ingyenesen szállítunk neked!
Bruttó ár: 9 111Ft
nincs készleten
  • Termékleírás és adatok
  • Hasonlók
  • Még ez is érdekelhet
  • Értékelések
  • Blog
  • Letöltések

Termékleírás

Segíthet a folyton visszatérő hólyaghurut és a húgyúti fertőzések, felfázások kezelésében. Nem avatkozik bele a szervezet normális működésébe, nem befolyásolja a vércukor szabályozást, nem írtja ki a hasznos baktériumokat.

D-mannose port tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény. A D-mannose főként azoknak a hölgyeknek ajánlott, akik gyakran küzdenek felfázással, hólyaghuruttal. A D-mannose ugyanis egyszerűen képes magához vonzani, majd kimosni a szervezetből a hólyaghurutot okozó E. Coli baktériumot.

A D-mannose tulajdonképpen egy egyszerű cukormolekula, tehát teljesen természetes eredetű, s ez az egyik legnagyobb előnye, hiszen nem okoz semmilyen negatív mellékhatást testünkben, így még a gyermekek is biztonságosan fogyaszthatják. A D-mannose csak nagyon kis mértékben szívódik fel szervezetünkben, így tulajdonképpen teljesen kiürül a vizelettel. A hólyaghurutot kb. 90%-ban az az E. coli baktériumok okozzák, melyek megtapadnak a húgyutak falain, ezért a vizelettel csak nagyon kis részük távozik a szervezetből. A D-mannose azonban képes elpusztítani az E. coli csillóit, ezért azok már nem tudnak a húgyutak falán megmaradni, így a vizelettel együtt könnyedén kimosódnak a szervezetből. A D-mannose számtalan előnnyel rendelkezik az antibiotikumokhoz képest, melyek közül talán a legfontosabb az, hogy nem tesz kárt a hasznos baktériumokban, a probiotikumokban.Továbbá a D-mannose erősíti az immunrendszert, de fellép a Candida albicans ellen is. S mivel gyulladásgátló hatással is bír, így támogatja a szövetregenerációt, ezáltal hatékonyan kezelheti a gyomor és a bél fertőzéseit is.

Hatóanyag 1 adagban:

  • D-mannóz 2000mg

100% D-mannóz, semmilyen egyéb hozzáadott adalékanyagot nem tartalmaz.

Összetevők: D-mannóz por.

 

Ezt a terméket még senki nem értékelte. Legyél Te az első!

Értékelést írok

Ennyi csillagot adok

Kérlek, értékeld a vásárolt terméket, 1-5 -ös skálán, ahol 5 a legjobb érték. Irreleváns, spam és trágár értékelések esetén moderálást alkalmazunk. Köszönjük neked, hogy pontos és részletes véleményeddel segíted más vásárlók döntéseit!

Legutóbb megtekintett termékek