'
Regisztráció
Magyar
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)

Lacalut aktiv gum protection & gentle white fogkrém 75 ml

Cikkszám:
59712
EAN:
4016369623435
Tárhely:
A12-05-4
Bruttó egységár:
33 080 Ft/l
Kiszerelés:
db (75 ml)
Gyűjtő:
raklap=2448db, doboz=24db
ÁFA kulcs:
27%
Ne feledd, bruttó 15000 Ft feletti vásárlás
esetén ingyenesen szállítunk neked!
Bruttó ár: 2 481Ft
készleten
db
  • Termékleírás és adatok
  • Hasonlók
  • Még ez is érdekelhet
  • Értékelések
  • Blog
  • Letöltések

Termékleírás

Fogínyvédelem & Kíméletes fehérítés. Az egészséges fogínyért és a természetesen fehér fogakért. A fogínyvérzés és a fogínygyulladások elleni védelemért. Az enzimeket tartalmazó hialuron-komplex formula erősíti a szervezet természetes védekezését a szájüregben, valamint hidratál. A fluoridok védenek a fogszuvasodástól. A további ásványi anyagok megelőzik a demineralizációt (az ásványi anyagok csökkenését a fogzománcban). A speciális hatóanyag formula ápolja és erősíti a fogínyt, valamint megelőzi a fogínygyulladást és a fogínyvérzést. Segít visszaállítani a fogak természetes fehérségét, ugyanakkor védi a fogzománcot is. Használata: Csak felnőttek számára ajánlott. Reggel és este mossa meg fogait borsónyi mennyiségű fogkrémmel. Alumínium-fluoridot tartalmaz (1400 ppm fluorid). Klinikailag tesztelt.

Ezt a terméket még senki nem értékelte. Legyél Te az első!

Értékelést írok

Ennyi csillagot adok

Kérlek, értékeld a vásárolt terméket, 1-5 -ös skálán, ahol 5 a legjobb érték. Irreleváns, spam és trágár értékelések esetén moderálást alkalmazunk. Köszönjük neked, hogy pontos és részletes véleményeddel segíted más vásárlók döntéseit!