'
Regisztráció
Magyar
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)

Lacalut fogkrém white & repair 75 ml

Cikkszám:
92589
EAN:
4016369626375
Tárhely:
A12-05-3
Bruttó egységár:
31 027 Ft/l
Kiszerelés:
db (75 ml)
Gyűjtő:
doboz=24db
ÁFA kulcs:
27%
Ne feledd, bruttó 15000 Ft feletti vásárlás
esetén ingyenesen szállítunk neked!
Bruttó ár: 2 327Ft
készleten
db
  • Termékleírás és adatok
  • Hasonlók
  • Még ez is érdekelhet
  • Értékelések
  • Blog
  • Letöltések

Termékleírás

TERMÉSZETESEN FEHÉR FOGAK & FOGZOMÁNC VÉDELEM REPAIR-HATÁS VÉDI ÉS SIMÁVÁ TESZI A FOGFELSZÍNT // MEGELŐZI A FOGÍNYPROBLÉMÁKAT // MEGŐRZI A FOGAK TERMÉSZETES FEHÉRSÉGÉT. AZ EGÉSZSÉGES, FEHÉR FOGAKÉRT A csiszoló hatású fehérítő fogkrémek megtámadhatják a fogzománcot, és súlyos fog- és ínyproblémákhoz vezethetnek. A speciális Lacalut white & repair hatóanyag-kombinációnk ezzel szemben védi és simává teszi a f ogzománcot, csökkenti a lepedékképződést és segít megelőzni a fogínygyulladást. Továbbá a fogak természetes fehérségét is megőrzi. Aqua, Hydrated Silica, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Hydroxyapatite, Glycerin, Poloxamer 188, Sodium Lauryl Sulfate, Disodium Pyrophosphate, Aroma, Cellulose Gum, Aluminum Lactate, Pentasodium Triphosphate, Tetrapotassium Pyrophosphate, Sodium Myristyl Sulfate, Sodium Fluoride, Menthol, Sodium Saccharin, Sodium Cetyl Sulfate, Chlorhexidine Digluconate, Limonene

Ezt a terméket még senki nem értékelte. Legyél Te az első!

Értékelést írok

Ennyi csillagot adok

Kérlek, értékeld a vásárolt terméket, 1-5 -ös skálán, ahol 5 a legjobb érték. Irreleváns, spam és trágár értékelések esetén moderálást alkalmazunk. Köszönjük neked, hogy pontos és részletes véleményeddel segíted más vásárlók döntéseit!

Legutóbb megtekintett termékek