'
Regisztráció
Magyar
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)

Vertim gyógynövényeket tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula 60 db

Cikkszám:
90800
EAN:
5999862147013
Tárhely:
A32-11-3
Bruttó egységár:
272 Ft/db
Kiszerelés:
doboz (60 db)
Gyűjtő:
raklap=6800doboz, gyujto=20doboz
ÁFA kulcs:
27%
Ezt a terméket ingyenesen szállítjuk neked!
Bruttó ár: 16 295Ft
készleten
doboz
  • Termékleírás és adatok
  • Hasonlók
  • Még ez is érdekelhet
  • Értékelések
  • Blog
  • Letöltések

Termékleírás

Vertim – Az alak, amire mindig is vágytál! Nem fogyókúra, hanem Vertim! Évezredes tudás egy kapszulába zárva – ez a VertimR garanciája. Ázsiában, Afrikában és az Egyesült Államokban végzett kutatások és megfigyelések tapasztalatait nem egymással szembe állítottuk, hanem mindegyik legígéretesebb szeletét vettük alapul, úgy párosítva őket, hogy egyedülállóan erős kötést alkossanak. A nemzetközileg megszerzett tudás alapján nem egy, hanem öt probléma leküzdésére hoztuk létre a TESTSÚLYCSÖKKENTŐ MÁTRIX-ot, ami 1. Zsírcsökkentő 2. Gátolja a cukor felszívódását 3. Vértisztító hatású 4. Az édességek és a szénhidrátok utáni vágyat csökkenti 5. Méregtelenítő Cynara scolymus kivonat, Gymnema sylvestre kivonat, Kolin-bitartarát, zselatin, titán-dioxid, Prunus spinosa kivonat, mikrokristályos cellulóz, magnézium-sztearát, szilícium-dioxid, Króm-pikolinát

Ezt a terméket még senki nem értékelte. Legyél Te az első!

Értékelést írok

Ennyi csillagot adok

Kérlek, értékeld a vásárolt terméket, 1-5 -ös skálán, ahol 5 a legjobb érték. Irreleváns, spam és trágár értékelések esetén moderálást alkalmazunk. Köszönjük neked, hogy pontos és részletes véleményeddel segíted más vásárlók döntéseit!