Regisztráció
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)
Haagné Rusznák Mariann 2020.10.22.

Fontos, mit eszel? Nekünk is! A Barco kókuszolaj..

A Barco kókuszolaj nagyon jó partnered lehet a fogyókúrában, na de miért is ??? ?? A kókuszolaj zsírsavai csak közepes hosszúságú szénláncokat alkotnak,?? amik jellemzően nem raktározódnak el zsírpárnákként a szervezetben, helyette energiát biztosítanak számára,???+? támogatva ezzel a sportolást is.

Sütés, főzés egészségesen! 100% kókuszból préselt, szűrt, illatmentes, koleszterinmentes vegán növényi olaj. Nem hidrogénezett, vegyileg nem kezelt, adalékanyagot, tartósítószert nem tartalmaz. Mivel növényi alapanyagú, így nem tartalmaz koleszterint. Fogyókúrához is ideális, de számtalan pozitív hatása között számon tartják a veseproblémák, a szívbetegségek, a magas vérnyomás, a rákos betegségek megelőzését és kezelését, a csontok és a fogak erősítését és védelmét, az immunrendszerre gyakorolt előnyös hatását, megfázás esetén fertőtlenítő hatása miatt is fogyasztható. Emellett a Magyar Cukorbetegek Szövetsége cukorbetegeknek is ajánlja, hiszen inzulin jelenléte nélkül is képes energiát szolgáltatni a sejteknek.
Ajánljuk mindenkinek, aki egészségesen szeretne étkezni, a kímélő diétákba is kiválóan beépíthető. Jót tesz az immunrendszernek, az emésztésnek, a bőrnek, hajnak.

Több, mint tíz éve került az első kókusztermék a magyar piacra. A Kókuszvilág azóta is örömmel, lelkesedéssel, a vásárlói igényeket és a táplálkozási trendeket figyelembe véve alakítja termékválasztékát. Kókuszból, természetesen, Indonézia prémium gyártóitól.

Webáruházban a termék ITT érhető el!

Hozzászólások

Hozzászólok
Hozzászólás írása
 
 
Még nincs egy hozzászólás sem.

Kategóriák