'
Regisztráció
Magyar
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)

Dolorgiet Med fülspray fájdalom elleni 20 ml

Cikkszám:
94317
EAN:
4016369621738
Tárhely:
A27-09-3
Bruttó egységár:
152 150 Ft/l
Kiszerelés:
db (20 ml)
Gyűjtő:
doboz=50db
ÁFA kulcs:
27%
Ne feledd, bruttó 15000 Ft feletti vásárlás
esetén ingyenesen szállítunk neked!
Bruttó ár: 3 043Ft
készleten
db
  • Termékleírás és adatok
  • Hasonlók
  • Még ez is érdekelhet
  • Értékelések
  • Blog
  • Letöltések

Termékleírás

Enyhíti a fájdalmat, a bőrpírt és a viszketést A külső hallójárat gyulladása esetén alkalmazható A fájdalom elleni fülspray a külső hallójárat panaszainak (pl. külső hallójárat gyulladás) kiegészítő kezelésére ajánlott. Enyhítheti a fülfájást, és segít az olyan tünetek esetén, mint a viszketés és a bőrpír. A glicerin hatóanyag nagy vízmegkötő képességének köszönhetően duzzanatcsökkentő, fájdalomcsillapító és filmképző hatású. Ez a védőfilm segít a további irritáció és a külső hatások ellen. A pantenol támogatja ezeket a védőfunkciókat, és a hallójárat kiegészítő ápolására szolgál.

Alkalmazás módja: Fülbe történő befújásra.

Adagolás: Szükség esetén 1 - 2 befújás naponta legfeljebb 4 x a hallójáratba.

Gyermekek elől elzárva tartandó. Felbontás után 6 hétig használható fel. Kérjük, figyelmesen olvassa el az alábbi használati útmutatót, mert fontos tudnivalókat tartalmaz a termék alkalmazására vonatkozóan. Ez az orvostechnikai eszköz vény nélkül kapható. A lehető legjobb kezelési eredmény elérése érdekében a fülsprayt az előírásnak megfelelően kell alkalmazni.

Összetétel: Glicerin (99,5 %), dexpantenol, cetilpiridinium-klorid, víz.

Kiszerelés és tartalom: 20 ml spray. Nyomásmentes palack adagoló pumpával.

Alkalmazási terület: Külső hallójárati panaszok (pl.: külső hallójárat gyulladása) külsőleges kezelésére és enyhítésére.

Megjegyzés: A kezelendő panaszok mögött különböző okok állhatnak. Ha 2 nappal az alkalmazást követően nem tapasztalható javulás, orvoshoz kell fordulnia.

Ellenjavallatok: A fülsprayt nem szabad alkalmazni glicerinnel szembeni ismert túlérzékenység és dobhártyasérülés (dobhártyaperforáció) esetén, vagy nyílt sebeknél. Ne alkalmazza egyidejűleg a fülsprayt más helyileg ható gyógyszerekkel (pl.: fülcseppekkel és -kenőcsökkel). 

Óvintézkedések és különleges tudnivalók: · A fül erős fájdalma esetén keresse fel orvosát. · Ha 2 nappal az alkalmazást követően nem tapasztalható javulás, vagy a panaszok erősödnek, orvoshoz kell fordulnia.

Mire kell figyelni gyermekeknél történő alkalmazásnál? 3 éven felüli gyermekek számára alkalmazható. A gyermekeknél történő alkalmazás előtt azonban kérje ki orvosa véleményét.

Mire kell figyelni terhesség és szoptatás alatt? Nincs olyan útmutatás, amely a terhesség és a szoptatás alatti alkalmazás ellen szól. Alkalmazás előtt azonban ajánlott kikérnie az orvos véleményét.

Adagolás, az alkalmazás módja és időtartama: · Tartsa egyenesen a fejét, tartsa a spray-palackot a hallójárat bejárata elé, és végezzen 1-2 befújást a sprayvel. · A jobb hatás érdekében masszírozza a fület néhány másodpercig. · Hagyja az oldatot néhány másodpercig hatni. Ezután hajtsa a fejét oldalra, és törölje le a lefolyó folyadékot egy tiszta ruhával, majd szárítsa meg a fülét. · Minden használat után húzza le a szórófej elülső feltétjét, öblítse le meleg vízzel és szárítsa meg. Szükség szerint legfeljebb napi 4 alkalommal használható. A fülspray megelőzésre is használható.

Eltarthatóság: A dobozon és a címkén megjelölt lejárati idő után ne használja a fülsprayt.

Ezt a terméket még senki nem értékelte. Legyél Te az első!

Értékelést írok

Ennyi csillagot adok

Kérlek, értékeld a vásárolt terméket, 1-5 -ös skálán, ahol 5 a legjobb érték. Irreleváns, spam és trágár értékelések esetén moderálást alkalmazunk. Köszönjük neked, hogy pontos és részletes véleményeddel segíted más vásárlók döntéseit!