'
Regisztráció
Magyar
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)

Futuro comfort fit térdrögzítő állítható patellagyűrűvel 27,9-55,9cm 1 db

Cikkszám:
93383
EAN:
4064035040826
Tárhely:
A002-07-1
Gyűjtő:
doboz=6db
ÁFA kulcs:
27%
Ne feledd, bruttó 15000 Ft feletti vásárlás
esetén ingyenesen szállítunk neked!
Bruttó ár: 16 150Ft
készleten < 10 db
db
  • Termékleírás és adatok
  • Hasonlók
  • Még ez is érdekelhet
  • Értékelések
  • Blog
  • Letöltések

Termékleírás

Egész napos, mindennapos kényelemre és tartásra tervezve. Mérnökökből és egészségügyi szakemberekből álló szakértői csoportunk támogatásával tervezve. Alkalmazható: Segít rögzíteni a merev, gyenge vagy sérült térdet. A jobb és bal térdre egyaránt alkalmazható. Kiválóan alkalmas: Mindennapos tevékenységekhez otthon vagy a munkahelyen, valamint fizikai aktivitáshoz. Légáteresztő. Elvezeti az izzadságot. Négyirányú nyúlás. A dupla oldalsó stabilizátorok oldalirányú rögzítést biztosítanak. Patellagyűrű a térdkalács további megtámasztásához. A szíjak stabilan maradnak egész napos viselés esetén is. Méretre állítható. Határozott támasz, stabilizálás és állítható szorítás a gyenge, fájó vagy sérült térd számára. Az egész napos és mindennapi kényelemre és tartásra tervezve. A dupla oldalsó stabilizátorok és a patellagyűrű támaszt nyújt, miközben lehetővé teszi a természetes mozgást. A FUTURO™ Comfort Fit térdrögzítő kényelmet és stabilitást nyújt az előttünk álló napra. A mindennapi tevékenységekhez ideális rögzítőnk erős stabilizálást biztosít a gyenge, sebes vagy sérült térd számára. A mindennapos viseletre tervezett termék kényelmét a leginkább légáteresztő anyagunk, a puha belső bélés a négyirányú nyúlás és a kontúros illeszkedés biztosítja. A dupla oldalsó stabilizátorok segítenek csökkenteni a nem kívánt oldalirányú mozgást, a térdkalács körül megerősített gyűrű pedig rögzíti a térdkalácsot. Ezenkívül a három állítható pánt testreszabott szorítást, rögzítést és illeszkedést tesz lehetővé. Akár dolgozik, akár ügyeket intéz, kutyát sétáltat vagy egy sportsérülést szeretne rögzíteni, számíthat a FUTURO™ Comfort Fit térdrögzítőre, amely egész nap, minden nap az Ön kényelmét szolgálja.

Ezt a terméket még senki nem értékelte. Legyél Te az első!

Értékelést írok

Ennyi csillagot adok

Kérlek, értékeld a vásárolt terméket, 1-5 -ös skálán, ahol 5 a legjobb érték. Irreleváns, spam és trágár értékelések esetén moderálást alkalmazunk. Köszönjük neked, hogy pontos és részletes véleményeddel segíted más vásárlók döntéseit!