'
Regisztráció
Magyar
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)

Vitamin Station helicobacter pylori gyorsteszt 1 db

Cikkszám:
42096
EAN:
5999563220046
Tárhely:
A21-03-6
Gyűjtő:
doboz=12db
ÁFA kulcs:
5%
Ne feledd, bruttó 15000 Ft feletti vásárlás
esetén ingyenesen szállítunk neked!
Bruttó ár: 6 718Ft
nincs készleten
  • Termékleírás és adatok
  • Hasonlók
  • Még ez is érdekelhet
  • Értékelések
  • Blog
  • Letöltések

Termékleírás

Hogyan működik a Helicobacter Pylori teszt? Az immunrendszer a Helicobacter Pylori baktérium gyomor nyálkahártyán való jelenlétére egy antitestet termel. Ezek az antitestek felismerik a vérkeringésben lévő kórokozókat, és rájuk tapadnak. A Helicobacter Pylori gyorsteszt ezeket az antitesteket ismeri fel, és ezáltal kimutatja a baktérium jelenlétét. Melyek a Helicobacter Pylori gyorsteszt előnyei? gyors és egyszerű használat, azonnal eredmény egy csepp vérből, 10 perc alatt kiértékelhető, otthon, kényelmes körülmények között tesztelheti önmagát, megbízható, 90%-os pontosság, egészségpénztárban elszámolható termék! Milyen betegségeket, tüneteket okozhat a Helicobacter pylori baktérium? dyspepsia (gyomorégés, felfúvódás, hányinger) gastritis (gyomorhurut) peptikus gyomorfekély nyombélfekély égő, maró érzés a gyomor felső részében étvágytalanság, az étkezési szokások megváltozása vér megjelenése a székletben A Helicobacter baktérium jelenléte növeli a gyomorrák kialakulásának kockázatát. Rendelje meg a Helicobacter gyorstesztet, mellyel egyszerűen, gyorsan ellenőrizheti egészségi állapotát! Ne feledje, minél előbb derül fény egy esetleges betegségre, annál hamarabb enyhülhetnek a kellemetlen tünetek. Csökkentse a betegségek kialakulásának esélyét, tesztelje egészségét! Kinek ajánlott elvégezni a Helicobacter Pylori gyorstesztet? A következő esetekben érdemes vizsgálni a Helicobacter jelenlétet: gyomor és bélfájdalmak érzésekor, savas reflux esetén, gyakori émelygés érzésekor, étvágytalanság tapasztalásakor, aktív gyomor- vagy nyombélfekély esetén atrófiás gyomorhurutkor, alacsony malignitású gyomor-bélrendszeri nyiroktumor esetén, gyomorrákos betegek elsőfokú hozzátartozóinak, tartós gyulladáscsökkentő terápia megkezdése előtt, funkcionális felhasi kórképekben (dyspepsia)

  • Jellemzők
    • hozzáadott cukor nélkül
      • Igen
Ezt a terméket még senki nem értékelte. Legyél Te az első!

Értékelést írok

Ennyi csillagot adok

Kérlek, értékeld a vásárolt terméket, 1-5 -ös skálán, ahol 5 a legjobb érték. Irreleváns, spam és trágár értékelések esetén moderálást alkalmazunk. Köszönjük neked, hogy pontos és részletes véleményeddel segíted más vásárlók döntéseit!