'
Regisztráció
Magyar
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)

Vitamin Station lyme-kór gyorsteszt 1 db

Cikkszám:
42093
EAN:
5999563220060
Tárhely:
A21-03-5
Gyűjtő:
doboz=12db
ÁFA kulcs:
5%
Ne feledd, bruttó 15000 Ft feletti vásárlás
esetén ingyenesen szállítunk neked!
Bruttó ár: 6 718Ft
készleten < 10 db
db
  • Termékleírás és adatok
  • Hasonlók
  • Még ez is érdekelhet
  • Értékelések
  • Blog
  • Letöltések

Termékleírás

Mire való a Lyme-kór teszt? Önellenőrzésre szolgáló gyorsteszt, kullancs okozta csípés esetén a Lyme-kórt okozó Borrelia baktérium korai kimutatására, egy csepp vérből. Melyek a Lyme-kór teszt előnyei? azonnali eredmény, egy csepp vérből könnyen, bárki által elvégezhető a használati útmutatás betartásával saját magát vizsgálja Lyme-kór ellen, nem pedig a kiszedett kullancsot, így biztosabb eredményt kap, eredmény 15 perc alatt, megbízható, 91%-os pontosság, a Lyme-kór tesztet otthonában elvégezheti, nem kell beutalót kérnie, utaznia, esetleg hetekig várnia az eredményre! Egészségpénztárban elszámolható termék! Ne aggódjon feleslegesen, ha kullancsot talál magában, vagy gyermekében. Tesztelje le magát otthonában a Lyme-kór gyorsteszt segítségével! Ne feledje, minél előbb derül fény egy esetleges Lyme-kór fertőzésre, annál hamarabb megkezdhető az orvosi kezelés, így elkerülhetők a súlyosabb-, esetleg félrevezető tünetek! Mikor kell elvégeznie a Lyme-kór tesztet? A Lyme-kór tesztet már a kullancscsípés időpontjától számított 2 és 4 hét közötti időszakban ajánlott elvégezni, illetve amikor a körkörös, vörös színű elváltozást észleljük az érintett bőrfelületen. Fertőzés csak az esetek 1-2%-ában alakul ki, de ha a teszt pozitív (tehát jelzi az IgM antitesteket) az fennálló fertőzésre utal és azonnali kezelést igényel! Hogyan működik a Lyme-kór teszt? A kullancs által terjesztett borreliosis esetén az immunrendszer antitestek termelésével védekezik. Az antitestek a vérben keringve megkötik a baktériumokat. A Lyme-kór gyorsteszt az antitestek bizonyos csoportját (IgM : immunglobulin M) már a fertőzés első 2-4 hetében érzékeli, ezáltal kimutathatja a baktérium jelenlétét. Fertőzés esetén antibiotikumos kezelés szükséges, a diagnózist minden esetben orvosnak kell megerősíteni. Miben különbözik ez a Lyme-kór teszt a többi piacon lévőtől? Ez egy olyan otthoni Lyme-kór teszt, amelyikkel önmagunkat vizsgáljuk és NEM a kiszedett kullancsot! Kinek ajánlott elvégezni a Lyme-kór tesztet? azoknak, akik kullancsot találtak magukban, azoknak, akiknek kullancscsípést követően kokárda alakú bőrpír jelentkezett a csípés helyén azoknak, akiknek Lyme-kórra utaló panaszaik vannak A Lyme-kór egyik nagy veszélye, hogy a tünetei gyakran más betegségekre is utalhatnak. Ha nem ismerik fel és kezelik időben a betegséget, súlyosabb panaszok is kialakulhatnak. Melyek lehetnek a Lyme-kór tünetei? fáradtság fejfájás ízületi panaszok influenza-szerű tünetek nyirokcsomó duzzanat A kullancscsípés helyén kör alakú (kokárda alakú) bőrpír jelentkezhet. Ha nem jelentkezik bőrreakció, az még nem zárja ki teljesen a Lyme-kór fertőzést. A Lyme-folt eltűnése nem jelenti biztosan a szervezet gyógyulását.

  • Jellemzők
    • hozzáadott cukor nélkül
      • Igen
Ezt a terméket még senki nem értékelte. Legyél Te az első!

Értékelést írok

Ennyi csillagot adok

Kérlek, értékeld a vásárolt terméket, 1-5 -ös skálán, ahol 5 a legjobb érték. Irreleváns, spam és trágár értékelések esetén moderálást alkalmazunk. Köszönjük neked, hogy pontos és részletes véleményeddel segíted más vásárlók döntéseit!

Legutóbb megtekintett termékek