'
Regisztráció
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)

Nagy tisztaságú nacl konyhasó 1000 g

Cikkszám:
13283
EAN:
5999885263004
Tárhely:
A42-06-1
Bruttó egységár:
643 Ft/kg
Kiszerelés:
db (1 000 g)
Gyűjtő:
doboz=25db
ÁFA kulcs:
27%
Ne feledd, bruttó 15000 Ft feletti vásárlás
esetén ingyenesen szállítunk neked!
Bruttó ár: 643Ft
készleten
db
 • Termékleírás és adatok
 • Hasonlók
 • Értékelések
 • Blog
 • Letöltések

Termékleírás

Észrevette, hogy kevés vizet iszik? Ennek oka, hogy túl kevés sót fogyaszt! Egy felnőtt embernek napi 2-3 liter vízre van szüksége, melynek beviteléhez megfelelő mennyiségű Tudja-e Ön, hogy milyen összetételű étkezési sókat árulnak a boltokban? Étkezési só kétféle létezik: a biztonságos, és a többi. A gyógyszerkönyvi tisztaságú NaCl patikai konyhasó az egyetlen, ami BIZTONSÁGOS. A só tisztaságán kívül fontos az elfogyasztott mennyiség is. A közismert „STOP SÓ Nemzeti Sócsökkentő Program”-ban ajánlott napi 5 gramm NaCl sónál jóval többre van szükség! Ha valaki kórházba kerül, szükséges esetben napi kb. 2 liter sós infúziót (Ringer oldat) kap. 1 liter Ringer oldatban 9 gramm NaCl van, így napi 2 literrel 18 grammot juttatnak be a szervezetébe. Ez a mennyiség (kb. egy csapott evőkanál), - élettanilag - egy egészséges felnőtt optimális napi szükséglete. Tehát a Sócsökkentő programban „ajánlott” 5 gramm legalább háromszorosára van szükség! Ha kevés sót használunk, annak az a következménye, hogy viszonylag lassan, de folyamatosan károsodik a szervezet, ugyanakkor túl kevés vizet is iszunk. konyhasó (Nátrium-klorid) is kell.

 • Jellemzők
  • hozzáadott cukrot nem tartalmaz
   • Igen
Ezt a terméket még senki nem értékelte. Legyél Te az első!

Értékelést írok

Ennyi csillagot adok

Kérlek, értékeld a vásárolt terméket, 1-5 -ös skálán, ahol 5 a legjobb érték. Irreleváns, spam és trágár értékelések esetén moderálást alkalmazunk. Köszönjük neked, hogy pontos és részletes véleményeddel segíted más vásárlók döntéseit!

Legutóbb megtekintett termékek