'
Regisztráció
Magyar
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)

Vitaking ginkgo biloba 60mg kapszula 90 db

Cikkszám:
86994
EAN:
5999561258560
Tárhely:
A22-08-5
Bruttó egységár:
31 Ft/db
Kiszerelés:
doboz (90 db)
Gyűjtő:
gyujto=6doboz
ÁFA kulcs:
27%
Ne feledd, bruttó 15000 Ft feletti vásárlás
esetén ingyenesen szállítunk neked!
Bruttó ár: 2 769Ft
készleten
doboz
  • Termékleírás és adatok
  • Hasonlók
  • Még ez is érdekelhet
  • Értékelések
  • Blog
  • Letöltések

Termékleírás

A ginkgo biloba hathatós segítséget nyújthat keringési problémák esetén, megszüntetheti a „hideg kéz és láb” szindrómát, hozzájárulhat az agy vérellátásának javításához, ezáltal javíthatja az ingerületátvitelt, így segíthet a memória javításában is.

A ginkgo biloba hozzájárulhat a vérkeringés szabályozásához, a keringési problémák kezeléséhez, az agy vérellátásának javításához, az erek rugalmasságának növeléséhez, az agy és a végtagok egészséges vérellátásához.

Ginkgo biloba

Az egészséges vérkeringés és a kiegyensúlyozott idegrendszer gyógynövénye. Levelének kivonata flavonoidokat és terpenoideket tartalmaz, melyek segítenek megkötni a szervezetben a szabadgyököket, javítják az idegsejtek közötti ingerület-átvitelt, növelik az erek rugalmasságát, biztosítják az agy és a végtagok egészséges vérellátását, továbbá lassítják az öregedési folyamatokat. Kiváló értágító, javítja az agy vérellátását, a keringési problémákat. Gyakran alkalmazzák emlékezetzavarok, szédülés, fülzúgás, hallásgyengülés, a szellemi teljesítőképesség gyengülése ellen, illetve vérrögök és agyi infarktus kialakulásának megelőzésére.

Vitaking Ginkgo Biloba 60mg hatóanyagai 1 kapszulában:

  • Ginkgo biloba levél kivonat – 60 mg

Összetevők: emulgeálószer: dikalcium-foszfát, maltodextrin, ginkgo biloba levél kivonat, hidroxi-propil-metil-cellulóz kapszulahéj, csomósodást gátló anyagok: zsírsavak magnézium sói, szilícium-dioxid.

Ezt a terméket még senki nem értékelte. Legyél Te az első!

Értékelést írok

Ennyi csillagot adok

Kérlek, értékeld a vásárolt terméket, 1-5 -ös skálán, ahol 5 a legjobb érték. Irreleváns, spam és trágár értékelések esetén moderálást alkalmazunk. Köszönjük neked, hogy pontos és részletes véleményeddel segíted más vásárlók döntéseit!

Legutóbb megtekintett termékek