'
Regisztráció
Magyar
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)

Rescue day kids alkoholmentes csepp 10 ml

Cikkszám:
44846
EAN:
5000488106909
Tárhely:
A21-01-5
Bruttó egységár:
679 100 Ft/l
Kiszerelés:
db (10 ml)
ÁFA kulcs:
27%
Ne feledd, bruttó 15000 Ft feletti vásárlás
esetén ingyenesen szállítunk neked!
Bruttó ár: 6 791Ft
készleten < 10 db
db
  • Termékleírás és adatok
  • Hasonlók
  • Még ez is érdekelhet
  • Értékelések
  • Blog
  • Letöltések

Termékleírás

A Rescue® Day Kids termék megálmodói a gyerekek igényeinek megfelelően hozták létre ezt az új készítményt. Az Original Rescue® keveréket glicerinnel tartósítják, ezért ALKOHOLMENTES. A csomagolását is módosították, a törékeny üvegcsét és pipettát műanyagra cserélték. Így a Rescue® Kids keverék bátran odaadható a gyerekek kezébe, nem törik szét. Dr. Bach 38 gyógyírből egy speciális kombinációt alkotott. A Rescue® Remedy - Elsősegély keverék, mely segíti a boldogulást a mindennapi stressz útvesztőjében. Bach doktor 1930-ban megmentette vele egy halász életét. Azóta egyre több mentőszolgálatnál is sikerrel alkalmazzák. A RESCUE (Elsősegély) keverék nem helyettesíti az orvosi elsősegélyt! A RESCUE (Elsősegély) keverék öt eredeti Bach-virágesszenciának a keveréke: Star of Bethlem Rock Rose Impatients Cherry Plum Clematis HELYZETEK: hirtelen történő sokk vagy megrázó esemény alkalmával: baleset, vita, ijedelem, rémület, félelem izgatott lelki állapot esetén: felelés, vizsga, dolgozat kellemetlen esemény előtt: orvos, műtét, oltás krízis vagy traumás állapot fennállásakor: gyász, válás, iskola- és óvoda váltás Rövid idővel a bevétel után a RESCUE (Elsősegély) keverék érzelmileg stabilizál, enyhíti a testi, lelki feszültséget és reményt ad.

Ezt a terméket még senki nem értékelte. Legyél Te az első!

Értékelést írok

Ennyi csillagot adok

Kérlek, értékeld a vásárolt terméket, 1-5 -ös skálán, ahol 5 a legjobb érték. Irreleváns, spam és trágár értékelések esetén moderálást alkalmazunk. Köszönjük neked, hogy pontos és részletes véleményeddel segíted más vásárlók döntéseit!

Legutóbb megtekintett termékek