'
Regisztráció
Magyar
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)

Zafír fehér üröm dr kapszula 60 db

Cikkszám:
39026
EAN:
5999529671011
Tárhely:
A22-05-5
Bruttó egységár:
100 Ft/db
Kiszerelés:
doboz (60 db)
Gyűjtő:
gyujto=12doboz
ÁFA kulcs:
27%
Ne feledd, bruttó 15000 Ft feletti vásárlás
esetén ingyenesen szállítunk neked!
Bruttó ár: 5 977Ft
készleten < 10 doboz
doboz
  • Termékleírás és adatok
  • Hasonlók
  • Még ez is érdekelhet
  • Értékelések
  • Blog
  • Letöltések

Termékleírás

A “FEHÉR ÜRÖM DR PORKAPSZULA” kizárólag természetes anyagból, minőségileg gondosan ellenőrzött, (Artemisia absinthium) levéldrogjának felhasználásával készül. A fehér ürmöt (mint a világ állítólag legkeserűbb növényét) már az egyiptomiak és a görögök is ismerték és gyógyításra használták. Hazánkban a középkori kolostorkertekben volt megtalálható. A termék Natur Food Controll certifikáttal rendelkezik.

Hatóanyagok: C- és B-vitaminokon kívül tartalmaz még 0,2-0,9% illóolajat (tujon, pinén, fellandrén, kadinén), keserűanyagot (abszintin), cserzőanyagot és borostyánkősavat.

Hatóanyag a napi adagban (1-2 kapszula): Fehér üröm őrlemény 300 mg – 600 mg

Előnyös alkalmazása: Étvágygerjesztő, epekiválasztást fokozó és az epehólyag összehúzódását serkentő hatással rendelkezik, emellett kiváló bélféregűző.

Adagolás: Felnőttek számára naponta 1-2×1 kapszula bőséges folyadékkal lenyelve, étkezés előtt 30 perccel.

A termék tartósítószertől, színezék- és adalékanyagtól mentes, természetes élelmiszer, mellékhatása nincs, de hosszabb kúra előtt, vagy bármilyen egészségügyi probléma esetén kérje ki kezelőorvosa véleményét!

Termékeink előnyös hatását a népi megfigyeléseken, népi hagyományokon alapuló gyógynövények, gyógymódok évszázados tapasztalatának modern körülmények közötti alkalmazása biztosítja.

GYLSZ: 1108/2009

FIGYELMEZTETÉS!

Gyermekek elől elzárva tartandó! A készítmény fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A javasolt napi adagot ne lépje túl! Kizárólag természetes összetevőkkel. Vegetáriánus étrendbe illeszthető. Paleolit diétához alkalmas.

Összetevők: Fehér üröm (Artemisia absinthium) növény őrlemény, növényi zselatin kapszula

Ezt a terméket még senki nem értékelte. Legyél Te az első!

Értékelést írok

Ennyi csillagot adok

Kérlek, értékeld a vásárolt terméket, 1-5 -ös skálán, ahol 5 a legjobb érték. Irreleváns, spam és trágár értékelések esetén moderálást alkalmazunk. Köszönjük neked, hogy pontos és részletes véleményeddel segíted más vásárlók döntéseit!

Legutóbb megtekintett termékek