'
Regisztráció
Magyar
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)

Dabur amla hajolaj 200 ml

Cikkszám:
25524
EAN:
5022496101349
Tárhely:
A12-10-1
Bruttó egységár:
20 985 Ft/l
Kiszerelés:
db (200 ml)
Gyűjtő:
doboz=12db
ÁFA kulcs:
27%
Ne feledd, bruttó 15000 Ft feletti vásárlás
esetén ingyenesen szállítunk neked!
Bruttó ár: 4 197Ft
készleten < 10 db
db
  • Termékleírás és adatok
  • Hasonlók
  • Még ez is érdekelhet
  • Értékelések
  • Blog
  • Letöltések

Termékleírás

Különleges hajnövekedést serkentő olaj, India 5000 éves gyógyászata, az Ayurveda ősi receptje alapján.

OÉTI Notifikációs szám: 3690/2009.

Ki ne csodálná és próbálná megfejteni  az indiai nők dús, fekete hajzuhatagának titkát?

A titok azonban nem titok többé, mert Magyarországon is kapható az Amla hajkondicionáló olaj, amelynek hatóanyagát az Indiában termő, leginkább zöld paradicsomra hasonlító gyümölcs természetes kivonataiból nyernek. Az Amla (indiai egres, Emblica officinalis) gyümölcs rendkívül gazdag C-vitaminban, és az Ayurveda gyógyászat már évezredek óta használja különböző gyógyhatású termékeiben, illetve kozmetikumokban.

A legtisztább növényi és ásványi olajok tradicionálisan kialakított formulája, amelynek hajerősítő hatása tudományosan igazolt. Táplálja a fejbőrt, erősíti a hajgyökereket, segíti a haj növekedését kisgyermekeknél és kemoterápia miatt kihullott haj esetében is. Gátolja a hajhullást, természetes védőréteget képez a hajszálakon, hogy védje azokat az időjárás, és a káros UVB sugárzás káros hatásaitól. Természetes hatóanyagai segítenek a korai őszülés megelőzésében is. 

A termék használatának előnyei:

♥ Táplálja és erősíti a hajat a gyökerektől,

♥ Intenzíven segíti a haj növekedését kisgyermekek és kemoterápia miatt 

    kihullott haj esetén is,

♥ Gátolja  a hajhullást,

♥ Védi a hajat az időjárás viszontagságaitól.

Összetétel:

  • Amla kivonat,
  • Folyékony paraffin,
  • Canola olaj,
  • Palmolein olaj,
  • parfüm.

Felhasználási javaslat:
Hajmosás előtt (száraz hajnál) kis mennyiségű olajat kell a fejbőrbe masszírozni. Hagyni kell hatni 2-3 órát (az indiai nők, a legjobb hatás kedvéért egész éjszaka a hajukon hagyják), majd a hajtípusnak megfelelő Dabur samponnal hajat kell mosni, végül alaposan le kell öblíteni.

Figyelmeztetés:
Az olaj elsősorban a sötétebb hajúaknak ajánlott, mivel rendszeres, vagy tartós használata elszínezheti a szőke, vagy festett szőke hajat. Az olaj csak külsőleg alkalmazható!

Felhasználói vélemények:
Dr. Sz.G:  Az Önök által forgalmazott Amla hajkondicionáló olaj igen jó hatással volt egy kemoterápiás kezelés miatt erős hajhullással szenvedő beteg hajának újranövesztésére.

G.B. színésznő: Nagyon elégedett vagyok az indiai Amla hajkondicionáló olajjal, azt használom, és a hajam sűrű, egészséges.

Ezt a terméket még senki nem értékelte. Legyél Te az első!

Értékelést írok

Ennyi csillagot adok

Kérlek, értékeld a vásárolt terméket, 1-5 -ös skálán, ahol 5 a legjobb érték. Irreleváns, spam és trágár értékelések esetén moderálást alkalmazunk. Köszönjük neked, hogy pontos és részletes véleményeddel segíted más vásárlók döntéseit!

Legutóbb megtekintett termékek