'
Regisztráció
Magyar
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)

Venita bio hajhullás és őszüllés elleni hajelixír 2:1-ben 200 ml

Cikkszám:
83307
EAN:
5902101519403
Tárhely:
A12-11-3
Bruttó egységár:
14 300 Ft/l
Kiszerelés:
db (200 ml)
Gyűjtő:
doboz=4db
ÁFA kulcs:
27%
Ne feledd, bruttó 15000 Ft feletti vásárlás
esetén ingyenesen szállítunk neked!
Bruttó ár: 2 860Ft
készleten
db
  • Termékleírás és adatok
  • Hasonlók
  • Még ez is érdekelhet
  • Értékelések
  • Blog
  • Letöltések

Termékleírás

"BIO HAJHULLÁS ÉS ŐSZÜLÉS ELLENI HAJELIXÍR 2:1-BEN Természetes, gyógynövényes, vegán Bio-hajkúra hajhullás ellen. - STIMULÁLJA A HAJNÖVEKEDÉST - 60%-kal csökkenti a hajhullást 3 hónapos használat után - 18%-kal növeli a haj sűrűségét 3 hónapos használat után - Élénkíti a természetes melanin termelést - Serkenti a meglévő ősz hajszálak sötétedését - Gátolja az új ősz hajszálak megjelenését - Lassítja a fejbőr sejtjeinek öregedését - Ápolja a hajat és a fejbőrt - Szabadalommal védett aktív növényi eredetű, többszörös hatású összetevők, melyek bioflavonoidokban, oligoszacharidokban, ásványi anyagokban és fitopigmentekben gazdagok - A különleges hatású Bajkáli csucsóka, a búzacsíra, szójacsíra, növényi fitopigmentek és len-kivonat együttesen fejtik ki kedvező hatásukat a hajon - Erősíti a hajhagymákat, meghosszabbítja a hajhagymák aktív növekedési anagén fázisát - Élénkíti az új hajszálak növekedését, 18%-kal növelve sűrűségüket - Visszaállítja a haj egészséges szerkezetét, fényét - Hajszesz formulája biztosítja, hogy az aktív hatóanyagok hosszantartóan a hajon és a fejbőrön maradjanak - Használata: Használat előtt rázza fel, majd permetezzen a fejtetőre, masszírozza a fejbőrbe és hagyja rajta. A műveletet ismételje meg naponta kétszer, míg a terméket teljesen el nem használja. A flakonban lévő esetleges lerakódás csak annak a jele, hogy magas százalékban tartalmaz természetes növényi hatóanyagokat Kiszerelés: 200 ml "

Ezt a terméket még senki nem értékelte. Legyél Te az első!

Értékelést írok

Ennyi csillagot adok

Kérlek, értékeld a vásárolt terméket, 1-5 -ös skálán, ahol 5 a legjobb érték. Irreleváns, spam és trágár értékelések esetén moderálást alkalmazunk. Köszönjük neked, hogy pontos és részletes véleményeddel segíted más vásárlók döntéseit!