'
Regisztráció
Magyar
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)

Khadi bio hajfesték por élénkvörös 100% 100 g

bio
Cikkszám:
31514
EAN:
4260378040107
Tárhely:
A04-03-2
Bruttó egységár:
57 570 Ft/kg
Kiszerelés:
db (100 g)
ÁFA kulcs:
27%
Ne feledd, bruttó 15000 Ft feletti vásárlás
esetén ingyenesen szállítunk neked!
Bruttó ár: 5 757Ft
készleten
db
  • Termékleírás és adatok
  • Hasonlók
  • Még ez is érdekelhet
  • Értékelések
  • Blog
  • Letöltések

Termékleírás

100% henna a lángoló vörösért. A 100% Henna Khadi Növényi Hajfesték a hajad élénkvörösre festi. Egyedi színt varázsolhatsz természetes hajszínedtől függően és attól, hogy milyen hosszan hagyod a festéket hatni: világos hajon élénk narancsos vörös, fénylő réz vagy gazdag sötétvörös színt kapsz. A barna haj erőteljes mahagóni színben ragyog, a sötétbarna és fekete közötti árnyalatok vöröses csillogást kapnak, amik táncolnak a napfényben.

A 100% Henna Khadi Növényi Hajfesték jót tesz a hajadnak és neked is. Teljesen természetes és 100%-ban hatékony henna kivonatból áll. Ezért különösen alkalmas allergiában szenvedők számára. A henna gyógyító hatású, erősíti a fejbőrödet és enyhíti az irritációt. A Khadi 100% Henna intenzíven, mégis kíméletesen fest, és közben befedi az ősz hajszálakat.

A henna pigmentek színbevonatként ölelnek körül minden egyes hajszálat. Erősítik és védik a hajad festés közben, miközben puhává és selymessé teszik. A hajad dúsnak és erősnek látszik és érződik. Hajad egészséges fényben ragyog, és természetes, gyönyörű vörös színben tündököl.

Ez az hatóanyag található meg a Khadi Növényi Hajfesték – 100% Hennában:

henna hajadnak egyszerre ad egészséges, ragyogó színt és természetes ápolást. Az intenzív, vöröses narancsszínű festéket a henna cserje őrölt száraiból és leveleiből nyerjük. Minden egyes hajszáladon tápláló festékréteget képez és tüzes fényvisszaverődéseket kölcsönöz a világos és sötét hajnak, ami a fényben ragyogónak fog látszani. Ráadásul a henna kivonatnak erőteljes hatása van a fejbőrödre és megszabadít a korpától és az irritációtól.

Összetevők: Lawsonia Inermis Leaf Powder (Henna)

  • Jellemzők
    • bio
      • Igen
Ezt a terméket még senki nem értékelte. Legyél Te az első!

Értékelést írok

Ennyi csillagot adok

Kérlek, értékeld a vásárolt terméket, 1-5 -ös skálán, ahol 5 a legjobb érték. Irreleváns, spam és trágár értékelések esetén moderálást alkalmazunk. Köszönjük neked, hogy pontos és részletes véleményeddel segíted más vásárlók döntéseit!