'
Regisztráció
Magyar
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)

Khadi bio hajfesték por sötétszőke 100 g

bio
Cikkszám:
58917
EAN:
4260378040015
Tárhely:
A04-03-2
Bruttó egységár:
57 570 Ft/kg
Kiszerelés:
db (100 g)
Gyűjtő:
doboz=10db, raklap=10db
ÁFA kulcs:
27%
Ne feledd, bruttó 15000 Ft feletti vásárlás
esetén ingyenesen szállítunk neked!
Bruttó ár: 5 757Ft
készleten < 10 db
db
  • Termékleírás és adatok
  • Hasonlók
  • Még ez is érdekelhet
  • Értékelések
  • Blog
  • Letöltések

Termékleírás

A Khadi sötétszőke növényi hajfesték jelenleg nagyon divatos, a gránátalma és a fekete dió által csodálatos árnyalatot biztosít. A termék világos és sötét haj esetén is alkalmazható. Az ősz és nagyon világos haj számára matt-sötét hamuszőke, míg sötét haj számára csodálatos fényt biztosít. A növényi hajfesték emellett optimálisan ápolja a hajat, valamint az aloe vera által hidratáló, a növényi pigmentek által pedig erősítő és ápoló hatást biztosít.

A sötétszőke hűvös, magabiztos és megfelel a legújabb trendeknek. Ezzel a növényi hajfestékkel egyedi, matt hamvas sötétszőke színt érhetsz el a kezdeti hajszíntől függően: Az ősz vagy világos hajnak a világos- és a középszőke közötti hamvas árnyalatot kölcsönöz. A Sötétszőke Khadi Növényi Hajfesték gyönyörű fényt ad a sötét hajnak.

A Sötétszőke Khadi Növényi Hajfesték festés közben ápolja a hajat. Hatékony összetevői, mint a gránátalma és a fekete dió gazdag hamvas sötétszőke színeredményt biztosítanak. Az Aloe Vera intenzíven hidratál. A Khadi Növényi Hajfesték 100%-ban vegán és nem tartalmaz olyan mesterséges összetevőket, mint az ammónia, a peroxidok vagy a parabének.

A növényi színpigmentek minden hajszálat bevonnak, miközben erősítik a hajat. A Sötétszőke Khadi Növényi Hajfesték egészséges, fényes és erős hajjal ajándékoz meg.

Ezek az összetevők teszik a Sötétszőke Khadi Növényi Hajfestéket egyedülállóvá:

A gránátalmának pozitív hatása van az egészségedre és a szépségedre. Sok C-vitamint tartalmaz és antioxidáns hatású. A bioaktív anyagok serkentik fejbőröd anyagcseréjét és a hajnövekedést.

A fekete dió intenzíven tisztítja és csillogóvá teszi a hajad. A fekete diót egy intenzív, sötét főzetben dolgozzuk fel. Ez még több tannint tartalmaz, és ez teszi a sötétszőke hajszínedet még intenzívebbé és még tartósabbá.

Az Aloe Vera intenzíven hidratálja a hajad. A porított növény akkor fejti ki teljes hatását, amint összekevered a növényi hajfestéket. Egészségessé és ragyogóvá teszi a hajad.

Összetevők: Indigofera Tinctoria leaf powder*, Cassia auriculata Leaf powder*, Lawsonia Inermis leaf powder*, Punica Granatum rind powder, Uncaria Gambir extract, Cesalpinia Sappan wood powder, Cordia Dichotoma leaf powder*, Jatropha Curcas leaf powder, Juglans Nigra husk powder, Quercus Infectoria gall extract, Terminalia Chebula fruit powder*, Aegle Marmelos rind powder, Rheum Emodi root powder, Adhatoda Vasica leaf powder*, Aloe Barbadensis leaf powder* (*from controlled organic cultivation)

 

 

  • Jellemzők
    • bio
      • Igen
Ezt a terméket még senki nem értékelte. Legyél Te az első!

Értékelést írok

Ennyi csillagot adok

Kérlek, értékeld a vásárolt terméket, 1-5 -ös skálán, ahol 5 a legjobb érték. Irreleváns, spam és trágár értékelések esetén moderálást alkalmazunk. Köszönjük neked, hogy pontos és részletes véleményeddel segíted más vásárlók döntéseit!

Legutóbb megtekintett termékek