'
Regisztráció
Magyar
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)

Herbys kubeba illóolaj 10 ml

Cikkszám:
87801
EAN:
5999566360220
Tárhely:
A18-04-4
Bruttó egységár:
148 100 Ft/l
Kiszerelés:
db (10 ml)
Gyűjtő:
doboz=20db
ÁFA kulcs:
27%
Ne feledd, bruttó 15000 Ft feletti vásárlás
esetén ingyenesen szállítunk neked!
Bruttó ár: 1 481Ft
készleten
db
  • Termékleírás és adatok
  • Hasonlók
  • Még ez is érdekelhet
  • Értékelések
  • Blog
  • Letöltések

Termékleírás

A herby’s Kubeba olaj 100% természetes, hígítatlan, vízgőzdesztillációval készült illóolaj. Az általunk forgalmazott illóolajok minden gyártási tételre vonatkozóan rendelkeznek gázkromatográfiás- és tömegspektrometriás vizsgálattal. A beszállítói dokumentációink tartalmazzák az olajok kivonási módját, a felhasznált növényi részt, valamint a felhasznált növény: botanikai nevét, kemotípusát és a származási helyét. Így minden fontos információval rendelkezünk az illóolajokról, melyek elengedhetetlenek a biztonságos használatukhoz. Használhatod házi natúrkozmetikumok készítéséhez, inhaláláshoz, párologtatáshoz, takarításhoz, illatosításhoz és még számos dologra a háztartásban. A minőségével kapcsolatban bárki számára megnyugtató lehet, hogy az ételek ízesítésére alkalmas fűszercseppekhez is ezeket az alapanyagokat használjuk. A kubeba illóolaj illatát mindenki szereti és tudjuk, milyen nyugtató, feszültségoldó hangulatot képes teremteni. Ha kubeba illóolajat permetezünk szét otthonunkban vagy párologtató, diffúzór segítségével az egész lakást eláraszthatja a citrusos jegyeit árasztó illata, ami a lelkünkre is jótékony hatást gyakorol. Ha nehezen alszik el, egy leheletnyi kubeba illóolaj lefekvés előtt segíthet az ellazulásban, nyugtalan alvásban, de segíthet, ha valaki álmatlanságban szenved. Cseppentsünk 2-3 csepp kubeba illóolajat a párologtatóba vagy diffúzórba. A kubeba illóolaj fertőzés gátló és baktériumölő tulajdonságai hasznos szövetségesek lehetnek a megfázás, influenza és torokfájás esetén. Tegyünk 3 csepp kubeba illóolajat az inhalátorba. Az illóolaj belégzése enyhítheti a fejfájást és a köhögést is, könnyíthet a légzésen, enyhítheti az orrdugulást. Megnyugtathatja a gyulladt torkot és hangszálakat. A zsíros arcbőrt hatékonyan tisztíthatjuk a kubeba illóolajjal. Tegyünk 3 csepp kubeba illóolajat az inhalátorba, majd fölé hajolva és letakarva a fejet, kubeba illóolajos gőzpárával és lehunyt szemmel 5 percig gőzöljük az arcot. Befejezésül hűvös borogatást tegyünk az arcra. Így felfrissülhet a zsíros bőr. Külsőleges felhasználás (helyi alkalmazás bőrfelületen) A bőrápolásban a ragyogó arcbőr elérésében segíthet, kifejezetten ajánljuk zsíros, pattanásos bőrre.1 kis kanál hidegen sajtolt herby’s mandula-, csipkebogyó bőrápoló olajban keverjünk el 2 csepp kubeba illóolajat, majd néhány cseppet masszírozzunk a bőrbe! Megkönnyítheti a pattanások eltüntetését. Rendbe hozhatja a zsíros, pattanásos bőrt. A bőrbe bedörzsölt kubeba illóolaj , feszesítő, erősítő és bőrtisztító hatásúak lehetnek. Felfrissíthetik az idősödő bőrt. Egyéb felhasználás A kubeba illóolaj citrusus,friss illata taszíthatja a poloskákat, pókokat, hangyákat, szúnyogokat, és a tetveket is. Csepegtessünk néhány csepp kubeba illóolajat a padlóápolóhoz, felmosó szerhez vagy készítsünk légfrissítőt a nem kívánatos, hívatlan vendégek ellen.

Ezt a terméket még senki nem értékelte. Legyél Te az első!

Értékelést írok

Ennyi csillagot adok

Kérlek, értékeld a vásárolt terméket, 1-5 -ös skálán, ahol 5 a legjobb érték. Irreleváns, spam és trágár értékelések esetén moderálást alkalmazunk. Köszönjük neked, hogy pontos és részletes véleményeddel segíted más vásárlók döntéseit!

Legutóbb megtekintett termékek