'
Regisztráció
Magyar
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)

Neuston természetes illóolaj kámfor 10 ml

Cikkszám:
85435
EAN:
5999565260187
Tárhely:
A18-03-2
Bruttó egységár:
58 300 Ft/l
Kiszerelés:
db (10 ml)
Gyűjtő:
doboz=70db
ÁFA kulcs:
27%
Ne feledd, bruttó 15000 Ft feletti vásárlás
esetén ingyenesen szállítunk neked!
Bruttó ár:
720Ft
583Ft
készleten
db
  • Termékleírás és adatok
  • Hasonlók
  • Még ez is érdekelhet
  • Értékelések
  • Blog
  • Letöltések

Termékleírás

Légúttisztító, keringésfokozó és fájdalomcsillapító hatású, reumás panaszokra és izomfájdalomra, masszázs és borogatás formájában alkalmazott illóolaj. A keringés fokozására. Mozgásszervi megbetegedések gyógyításában, végtagfáradtság kezelésére alkalmas masszázskrémek és fürdőolajok összetevőjeként. Sérülések, rándulások, zúzódások és ficamok kezelésére kámforolajos masszázskrémet készíthetünk. Köhögés esetén a légzés könnyítésében inhaláló szerként, mellkasi légzéskönnyítő krémként, hörgőerősítő balzsamként, illóolajként és párologtatatóként alkalmazható. Frissítő hatású illóolaja elősegíti a könnyű légzést és a légutak megtisztulását. A kámfor a végtagok barátja, lábfürdőként alkalmazva serkenti az egész test vérkeringését, sportolás előtt bedörzsölve magunkat megelőzhetjük az izomhúzódások és görcsök kialakulását. Borogatásként lázcsillapításra ajánlott. Csillapítja a fájdalmat és a viszketést, így rovarcsípések és vízhólyagok kezelésére is használhatjuk.

Mentális hatások: Friss illata segíti az elme megtisztulását és felfrissülését, jó közérzetet biztosít számunkra. Kimerültség, kedvetlenség esetén a kámforolaj párologtatása megnyugtatja az idegeket és javítja az általános kedélyállapotot.

Figyelmeztetés: Alkalmazása tilos terhesség és epilepszia esetén, valamint 6 éves kor alatt. Az illóolaj felnőtt korban is csak külsőleg alkalmazható!

Előállítás: Az illóolajat vízgőzdesztillációval állítják elő a kámforfa leveleiből.

Összetétel, hatóanyagok: eukaliptol (1,8-cineol), monoterpének, cineol és borneol

Mindent a kámforolajról: a babérfélék családjába tartozó kámforfa egy eredetileg Dél- Kínában honos növény, amely mára egész Kelet- és Délkelet-Ázsiában előfordul. Európa mediterrán területeire é szubtrópusi éghajlatú szigeteire, például Madeirára arab közvetítéssel jutott el. Ez az örökzöld fa igen hosszú életű, évszázadokig is elél, az ázsiai gyógyászat egyik legfontosabb gyógynövénye. Alkalmazása sokrétű, az ízesítéstől a gyógyításig és az aromaterápiáig számtalan területen bizonyított kedvező élettani hatása. Légúti problémák esetén a légzés könnyítésére, a légutak tisztítására, a hörgők görcseinek csillapítására párologtatóként, krémként é borogatásként használatos. Reumatikus, ízületi és izompanaszokra, sportsérülésekre és azok megelőzésére bedörzsölés útján és fürdőként is használható.

Ezt a terméket még senki nem értékelte. Legyél Te az első!

Értékelést írok

Ennyi csillagot adok

Kérlek, értékeld a vásárolt terméket, 1-5 -ös skálán, ahol 5 a legjobb érték. Irreleváns, spam és trágár értékelések esetén moderálást alkalmazunk. Köszönjük neked, hogy pontos és részletes véleményeddel segíted más vásárlók döntéseit!

Legutóbb megtekintett termékek