'
Regisztráció
Magyar
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)

Öpso öko illatosító szett canadian maple forest illat 50 ml

Cikkszám:
94479
EAN:
8435495809432
Tárhely:
A17-15-3
Bruttó egységár:
78 620 Ft/l
Kiszerelés:
db (50 ml)
Gyűjtő:
doboz=12db
ÁFA kulcs:
27%
Ne feledd, bruttó 15000 Ft feletti vásárlás
esetén ingyenesen szállítunk neked!
Bruttó ár: 3 931Ft
készleten < 10 db
db
  • Termékleírás és adatok
  • Hasonlók
  • Még ez is érdekelhet
  • Értékelések
  • Blog
  • Letöltések

Termékleírás

Az Öpso Canadian Maple Forest az egyik első természetes fagyantából készült szobaillatosító. Ezt a különleges illatkompozíciót az élénk vörös színű őszi kanadai juharerdők ihlették, a jellegzetes édes és fás aroma különleges hangulatot varázsol otthonába. Engedje, hogy magával ragadja az érzés, mely a kanadai természet kellős közepébe repíti. Az illatanyagok és a csomagolás PEFC tanúsítvánnyal rendelkeznek, ezért környezetbarátak. Vegán termék. Asztali dekorációként vagy ajándékként is ideális. Kiszerelés: 50ml, 6db pálcika Használat: Csavarja le a fakupakot, távolítsa el a tömítést és csavarja vissza a fatetőt, helyezze bele az illatrudakat az üvegbe. Néhány nap múlva fordítsa meg az illatpálcikákat, így javíthatja az illat intenzitását. Az illatintenzitás szabályozható: minél több pálcikát használ, annál erősebb lesz az illat*. *A szett használati ideje függ a felhasznált pálcikák számától és más külső körülménytől is, mint például a helyiség nagysága. Összetevők: Pentamethylheptenone, Cinnamal, A-methylcinnamaldehyde, Tetramethyl acetyloctahydronaphthalenes.

Ezt a terméket még senki nem értékelte. Legyél Te az első!

Értékelést írok

Ennyi csillagot adok

Kérlek, értékeld a vásárolt terméket, 1-5 -ös skálán, ahol 5 a legjobb érték. Irreleváns, spam és trágár értékelések esetén moderálást alkalmazunk. Köszönjük neked, hogy pontos és részletes véleményeddel segíted más vásárlók döntéseit!